Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα – Διευθυντής Παιδιατρικής ΜΕΘ για ανακοπή 12χρονης στο newsit.gr: Μέχρι αύριο η ιατροδικαστική νεκροτομή

Πάτρα – Διευθυντής Παιδιατρικής ΜΕΘ για ανακοπή 12χρονης στο newsit.gr: Μέχρι αύριο η ιατροδικαστική νεκροτομή

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα όταν ένα 12χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. Το παιδί μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου και επί μία ώρα προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη, δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.  

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι το πρωί της Πέμπτης (05.05.2022) – γύρω στις 5:00 – το 12χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε από την μητέρα του, στο κρεβάτι με επιθανάτιο ρόγχο. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε μέσα σε λίγα λεπτά και η 12χρονη διασωληνώθηκε επί τόπου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοασοκομείο της Πάτρας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή. 

Για το τραγικό αυτό περιστατικό μίλησε στο newsit.gr o Διευθυντής Παιδιατρικής ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης. «Η εξειδικευμένη ομάδα της μονάδας κατέβηκε στο τμήμα επειγόντων στην αναζωογόνηση και έκανε προχωρημένη Κάρπα από τις 5.10 έως τις 6.25. Η Κάρπα ξεκίνησε από την οικία της μικρής και συνεχίστηκε στην μονάδα Παίδων από νοσηλευτή και γιατρό. Ενημερώσαμε την διοίκηση και την 6η ΥΠΕ για το περιστατικό. Σήμερα ή αύριο θα γίνει ιατροδικαστική νεκροτομή και ήδη έχουμε επικοινωνήσει με την ομάδα που συνεργαζόμαστε στο Ωνάσειο προκειμένου να στείλουμε αυτά τα γονίδια του αιφνιδίου θανάτου», αναφέρει στο newsit.gr o Ανδρέας Ηλιάδης. 

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις