Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Δολιοφθορά πίσω από τις κατεβασμένες μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση του ΟΣΕ

Πάτρα: Δολιοφθορά πίσω από τις κατεβασμένες μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση του ΟΣΕ

Ώρες ταλαιπωρίας για οδηγούς στην Πάτρα, που περίμεναν ώστε οι μπάρες στη σιδηροδρομική διάβαση να σηκωθούν για να περάσουν…

Οι μπάρες στη σιδηροδρομική διάβαση στην Πάτρα, έμειναν κατεβασμένες και για ώρες το απόγευμα και τη νύχτα της Πέμπτης 9 Μαρτίου, δεκάδες οδηγοί περίμεναν και προσπαθούσαν να μάθουν τι έχει συμβεί. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε όταν έφτασαν στο σημείο τεχνικοί του ΟΣΕ. Διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για δολιοφθορά από άγνωστους που όπως φαίνεται ήθελαν να προκαλέσουν αναστάτωση και ταλαιπωρία.

Σε δολιοφθορά αποδίδεται σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν με τις κατεβασμένες μπάρες του ΟΣΕ το βράδυ της Πέμπτης στην Ελευθερίου Βενιζέλου αλλά και την Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Άγνωστοι έκοψαν το καλώδιο μέσα από τις μπάρες και στη συνέχεια φρόντισαν να το ξαναβάλουν μέσα, ώστε να μην φαίνεται. Σύμφωνα με το thebest.gr, ακριβώς το ίδιο συμβάν έγινε και σε μπάρες στην Βιομηχανική Περιοχή στην Πάτρα. Όλα αυτά φυσικά την ώρα που οι εργαζόμενοι του σιδηρόδρομου δεν εργάζονται κανονικά και βρίσκονται σε απεργία.

Τέλος στο πρόβλημα ωστόσο έδωσαν οι ηλεκτρολόγοι του ΟΣΕ που εργάζονται και επενέβησαν για την Ελευθέριου Βενιζέλου τη νύχτα της Πέμπτης 9 Μαρτίου του 2023. Θα πρέπει να τονιστεί πως για να περάσουν τα αυτοκίνητα οδηγοί κατέβαιναν και σήκωναν τις μπάρες με τα χέρια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ΟΣΕ αναμένεται να κινηθεί νομικά κατα αγνώστων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις