Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Δολοφονία σε συνεργείο αυτοκινήτων! Καυγάς, κυνήγι και πυροβολισμοί ανάμεσα στα αυτοκίνητα [pics]

Πάτρα: Δολοφονία σε συνεργείο αυτοκινήτων! Καυγάς, κυνήγι και πυροβολισμοί ανάμεσα στα αυτοκίνητα [pics]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Σοκάρει το άγριο έγκλημα στην Πάτρα, μέσα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Νεκρός ένας 40χρονος άντρας. Ποιος συνελήφθη για τη δολοφονία του…

Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός του άγριου καυγά μεταξύ δύο γειτόνων, στο Νέο Σούλι στην Πάτρα. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας νεαρός πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων γείτονα, με τον οποίον είχαν χρόνια διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας πυροβόλησε για εκφοβισμό. Μετά από διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο πρώτος αποχώρησε αλλά επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο τσακωμός. Τότε έπεσε και άλλος πυροβολισμός που στάθηκε μοιραίος για τη ζωή του 40χρονου.

Πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του συνεργείου έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του μόλις ήχησε ο συναγερμός, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα. Οταν βρήκε το θύμα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να κυνηγιούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα του συνεργείου.

Τότε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ακούστηκε ένας νέος πυροβολισμός και ο 40χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Απομακρύνθηκε λίγο από το σημείο και τελικά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του συνεργείου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός που πυροβόλησε τον άτυχο άντρα.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση. Σημειώνεται ότι πριν από μερικούς μήνες στο συνεργείο αυτοκινήτων είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά και είχαν καεί κάποια αυτοκίνητα. Τότε είχαν γίνει καταγγελίες για εμπρησμό.

Πηγή: thebest.gr, tempo24, dete.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πύργος: Λιποθύμησε από την πείνα μαθήτρια Γυμνασίου! Η επιστολή του πατέρα της ανήλικης

Ίμια: Έτσι είναι σήμερα ο βοσκός που πήγαινε τα ζώα του στις βραχονησίδες! Το μεγάλο του παράπονο [pic]

Ηράκλειο: Άφωνοι από τα ροζ ενθύμια των διαρρηκτών! Άνοιξαν τη βαλίτσα τους και έπαθαν πλάκα [pic]

Βόλος: Εξελίξεις πίσω από την εξαφάνιση θρίλερ της Μαριάννας Κοντούλη! Τι έδειξαν οι εκσκαφές σε ξωκκλήσι

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις