Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάτρα: «Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να συμβούν τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια»

Πάτρα: «Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να συμβούν τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια»

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας θα δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο της, αλλά είναι πιθανό να δώσουν στοιχεία και για τους θανάτους των δύο αδερφών της, στην Πάτρα.

O θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας μοιάζει με εκείνον της αδερφής της, Μαλένας. Η 9χρονη ήταν μόνη στο δωμάτιο του νοσοκομείου και ήταν η μητέρα της και πάλι, εκείνη που την είδε να πεθαίνει. Έτρεξε, φώναξε τους γιατρούς αλλά η κόρη της, το πρώτο παιδί που είχε αποκτήσει το 2013, είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή του.

Τα πρώτα προβλήματα υγείας της Τζωρτζίνας εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2021 όταν εισήχθη για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας με σπασμούς. Τότε όπως αναφέρουν οι γιατροί, της έγιναν πλήρεις εξετάσεις χωρίς να δείξουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Όμως αιφνιδιαστικά και ενώ πάλι το κορίτσι ήταν στον θάλαμο του έπαθε ανακοπή για άγνωστο λόγο.

Η Τζωρτζίνα επανέρχεται μετά από 8 λεπτά αλλά είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Έμπειροι γιατροί από το Ωνάσειο τοποθέτησαν απινιδωτή και η εννιάχρονη μέχρι το τέλος της ζωής της δεν φαινόταν να παρουσιάζει οποιαδήποτε καρδιακή αρρυθμία. Όμως τον περασμένο Γενάρη, η 9χρονη υπέστη ανακοπή και κατέληξε…

Ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής και ο πραγματογνώμονας που διορίστηκε μετά τον πρώτο θάνατο, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” και τόνισε πως τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια δεν είναι αδύνατο να συμβεί, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο.

«Ο αιφνίδιος θάνατος του πρώτου παιδιού είχε διερευνηθεί με όλα τα μέσα. Είχαν ληφθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, βγήκαν κάποια αποτελέσματα. Το υλικό αυτό υπάρχει και θεωρώ ότι διασώζεται. Είναι κάτι δύσκολο να συμβούν τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια, αλλά όχι κάτι αδύνατο».

Σύμφωνα με τον κ. Τσαντίρη, τα αποτελέσματα της Τζωρτζίνας θα είναι πιο αναλυτικά και θα συσχετιστούν με τα δεδομένα των πρώτων θανάτων.

Ακούστε όσα είπε στο “Live News”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις