Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Έμπορος ναρκωτικών και βιαστής ανηλίκου – Οι συλλήψεις και οι αποκαλύψεις της αστυνομίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση μετά τον εντοπισμό της χασισοφυτείας και των ναρκωτικών…

Οργανωμένη φυτεία με δεκάδες δενδρύλλια χασίς, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας στην περιοχή Πέττα της Δυτικής Αχαΐας και συνέλαβαν τον 54χρονο καλλιεργητή της φυτείας, καθώς και έναν 57χρονο, ο οποίος κατηγορείται πως διακινούσε την ποσότητα του χασίς, η οποία παραγόταν από τη φυτεία. Ειδικότερα, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι αστυνομικοί, για την καλλιέργεια χασίς στην περιοχή Πέττα, έκαναν έρευνα και εντόπισαν την φυτεία, η οποία ήταν αναπτυγμένη σε οκτώ επίπεδα και καλυπτόταν από πυκνή βλάστηση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 470 δενδρύλλια χασίς, ενώ για την επεξεργασία των φυτών, ο 54χρονος είχε διαμορφώσει μέρος της φυτείας, ως αποξηραντήριο, όπου εκεί βρέθηκαν 30 ακόμα δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, καθώς και περισσότερα από τρία κιλά χασίς.

Πριν από τον εντοπισμό της φυτείας, οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών τον 57χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε παραλάβει από τον 54χρονο τέσσερις σάκους με 17 κιλά χασίς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κεφαλληνίας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 16 ετών, για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκου.

Πηγή: patrastimes.gr, tempo24.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε