Σάββατο, 30 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Επεισόδια και… μπουνιές στο Εργατικό Κέντρο – Κλήθηκε η Αστυνομία [vids]

Πάτρα

Ένταση και ξύλο στο Εργατικό Κέντρο στην Πάτρα. Ντου από το ΠΑΜΕ. Όλο το χρονικό της συνεδρίασης.

Σκηνές χαους εκτυλίχθηκαν στο εργατικό κέντρο κατά τη διάρκεια των εργασιών της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εργατικό κέντρο εισέβαλαν μέλη του ΠΑΜΕ τα οποία υποστήριζαν ότι δεν ακολουθούνται όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν μέχρι και μπουνιές.

Αστυνομία στο Εργατικό Κέντρο

Στο χώρο του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας κλήθηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης η αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει συνδικαλιστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι αντέδρασαν στην προσπάθεια διεξαγωγής της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων χωρίς να εμφανίζεται ποια σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου.

Η αρχή της έντασης και τα ασφαλιστικά μέτρα

Η ένταση ήταν μεγάλη από την αρχή της συνεδρίασης καθώς συγκεκριμένες παρατάξεις ζητούσαν αναβολή, ενώ έκαναν λόγο για την παράταξη του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου αναφέροντας τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του λόγω μη ύπαρξης μητρώου.

Στη συνέλευση έγινε απολογισμός από την πρόεδρο του Δ.Σ. Σταυρούλα Νικολάου- Παναγοπούλου ενώ στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, λόγω της έντασης.

Να σημειωθεί ότι στο Εργατικό Κέντρο από το πρωί είχαμε ένταση, αφού 3 συνδικαλιστικά σωματεία είχαν στραφεί δικαστικά εναντίον της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με πρόεδρο τον Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, κερδίζοντας ασφαλιστικά μέτρα και αποτρέποντας την παρουσία 17 αντιπροσώπων του στην αποψινή συνέλευση.

πηγή: tempo24, patrastimes

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις