Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Επίθεση σε οπαδό της ΑΕΚ με ανεύρυσμα στην καρδιά

Πάτρα: Επίθεση σε οπαδό της ΑΕΚ με ανεύρυσμα στην καρδιά

Οπαδική επίθεση στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην Τριών Ναυάρχων έγινε σε βάρος άνδρα που φορούσε μπλούζα με διακριτικό της ΑΕΚ και ήθελε να παρακολουθήσει με φίλους του τον αγώνα με τον Βόλο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ενώ ήταν με τον 10χρονο γιο του και δύο ακόμη φίλους, σηκώθηκε να πάει σε ψητοπωλείο της Πάτρας για να φάνε κάτι κι εκεί ήρθε αντιμέτωπος με χούλιγκαν που του έκαναν φραστική και σωματική επίθεση.

Οι νταήδες δεν σταματούσαν και αναγκάστηκε να τους ενημερώσει πως έχει ανεύρυσμα στην καρδιά και κινδύνευε. Ομως εκείνοι συνέχιζαν! Σπρωξιές, τραβήγματα να του βγάλουν την μπλούζα και φωνές, ενώ συνέχισε να τους λέει ότι έχει 2 ανήλικα παιδιά και πως αν του συμβεί κάτι θα μπλέξουν, αλλά οι χούλιγκαν απτόητοι. Είχαν σκοπό να του πάρουν την μπλούζα. Φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟ.

Το θύμα τούς είπε στο τέλος ότι «καλά κάνετε κι είστε Παναθηναϊκοί, μαγκιά σας, δεν είπε κανείς κάτι», αλλά αναγκάστηκε να υπομείνει το γεγονός ότι του αφαίρεσαν την μπλούζα κι έτρεξαν να μπουν μέσα στο στέκι τους με το  λάφυρο!

Επέστρεψε γυμνός στο καφέ και παρότι υπήρχε αρκετός κόσμος, και όπως είπε κανείς δεν τον βοήθησε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις