Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: Επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών ο κυνηγός που σκοτώθηκε – Νέα στοιχεία για την τραγωδία

Πάτρα: Επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών ο κυνηγός που σκοτώθηκε – Νέα στοιχεία για την τραγωδία

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του 47χρονου πατέρα. Ο κυνηγός εντοπίστηκε νεκρός, με τα κυνηγόσκυλα που είχε να παραμένουν δίπλα στη σορό του…

Ο άτυχος κυνηγός φαίνεται πως έχασε τη ζωή του, από πτώση, στο σημείο που είχε στήσει ενέδρα. Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στην Πάτρα, με τους στενούς συγγενείς του, να παραμένουν συντετριμμένοι. Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν διασώστες που όμως δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο επιχειρηματία. Τα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να γίνουν γνωστά εντός της ημέρας, μετά την ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί. Φίλοι αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν, προσπαθούν να πιστέψουν το χτύπημα της μοίρας.

Μοιραία κατάληξη είχε το κυνήγι στο Παναχαϊκό όρος για έναν 47χρονο, που αγνοείτο από το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου. Λίγο μετά τις 09:00 χθες το πρωί, βρέθηκε νεκρός σε ρεματιά κοντά στο αιολικό πάρκο, από τον «Δούκα», τον σκύλο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Δίπλα του, οι πιστοί φίλοι του μέχρι το τέλος, τα κυνηγόσκυλά του.

Ο κυνηγός, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», έφερε τραύμα στο κεφάλι, που πιθανολογείται πως προήλθε από χτύπημα σε πέτρα κατά την πτώση του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο σημείο. Η επιχείρηση μεταφοράς του από στελέχη της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι.

Η σορός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στη ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών. Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου. Ο 47χρονος ήταν ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας επί της οδού Κορίνθου. Ηταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Η αναγγελία της τραγικής είδησης «λύγισε» όλους όσοι τον γνώριζαν κάνοντας λόγο για ένα πρόσχαρο, δοτικό και ακέραιο χαρακτήρα. Το ΔΣ του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής (ΣΚΕΑΝΑ) με ανακοίνωσή του εκφράζει τα συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια του 47χρονου.

Στο σημείο των ερευνών από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα και φίλοι κυνηγοί του 47χρονου. Το έργο των σωστικών συνεργείων, με επικεφαλής τον υποδιοικητή της 6ης ΕΜΑΚ, πυραγό Χρήστο Πεταλούδα, και με τη συνδρομή εθελοντών, αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση, κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς εκτός από το δύσβατο της περιοχής, επικρατούσε πυκνή ομίχλη και έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν συνολικά 30 πυροσβέστες, δυο ορειβατικές ομάδες και οι δυο σκύλοι της 6ης ΕΜΑΚ, στελέχη της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων Πάτρας (ΕΜΟΔΕ), η Αστυνομία, η Κυνηγετική Ομοσπονδία – θηροφυλακή, η λέσχη 4χ4 Πάτρας και η ελληνική ομάδα διάσωσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις