Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Έβαλαν κάμερες ασφαλείας για να τσακώσουν τους αρρωστημένους που χτυπούν μετά τα μεσάνυχτα

Πάτρα: Έβαλαν κάμερες ασφαλείας για να τσακώσουν τους αρρωστημένους που χτυπούν μετά τα μεσάνυχτα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αναστάτωση σε διάφορες περιοχές στην Πάτρα, με τους κατοίκους να βάζουν κάμερες ασφαλείας, αφού όπως λένε η αστυνομία αδυνατεί να δώσει λύση…

Η κατάσταση σε τρεις περιοχές στην Πάτρα, έχει φτάσει σε σημείο οριακό. Αυτό καταγγέλλουν κάτοικοι που υποστηρίζουν ότι παρά τις καταγγελίες τους, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ούτε να εντοπίσει τους δράστες, ούτε να προστατέψει τους ίδιους. Οι επιθέσεις συνεχίζονται και οι κάμερες ασφαλείας που τοποθετήθηκαν, ίσως λύσουν τους γρίφους των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Νέες επιθέσεις αγνώστων σε σπίτια στην περιοχή των Κάτω Συχαινών, των Αμπελόκηπων και των Μποζαϊτίκων στην Πάτρα. Συμμορίες νεαρών «επανήλθαν» και πετούν λεμόνια σε σπίτια, καταστήματα και οχήματα, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους από τα μεσάνυχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν αγανακτισμένοι κάτοικοι στο thebest.gr «τα περιστατικά έχουν αναφερθεί και στην αστυνομία πολλές φορές αλλά δεν γίνεται κατι. Αυτά λαμβάνουν χώρα τα τελευταία δυόμιση χρόνια σχεδόν συστηματικά το Φθινόπωρο  και Χειμώνα, στα Κάτω Συχαινα, στους Αμπελόκηπους και στην πλατεία των Μποζαϊτίκων.

Πρέπει να γίνει κάτι γιατί προκαλούνται φθορές σε ιδιωτικές περιουσίες. Έχουμε τοποθετήσει κάμερες και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε για τη διαλεύκανση των επιθέσεων».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις