Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: Έβαλαν λουκέτο σε κατάστημα μετά από έλεγχο και ο ιδιοκτήτης απάντησε με αυτή την εικόνα!

Πάτρα: Έβαλαν λουκέτο σε κατάστημα μετά από έλεγχο και ο ιδιοκτήτης απάντησε με αυτή την εικόνα!

Ο έλεγχος στο κατάστημα στην Πάτρα, έφερε πρόστιμο και λουκέτο. Ο επιχειρηματίας θέλησε να διαμαρτυρηθεί με τον τρόπο που βλέπετε…

Νυχτερινό κέντρο της Πάτρας διαμαρτύρεται για το πρόστιμο και το κλείσιμο του καταστήματος που του επιβλήθηκε από επιθεωρητές – Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ και Επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε, επειδή διαπίστωσαν υπέρβαση του αριθμού των ατόμων που μπορούσαν να βρίσκονται στο χώρο βάσει της επιφανείας τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Ο έλεγχος διενεργήθηκε από τις 23:00 έως τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε πέντε συνολικά Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (μπαρ) του Δήμου Πατρέων. Σε δύο νυχτερινά κέντρα επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 12.000€ και 10.000€ αντίστοιχα, καθώς και το μέτρο της αναστολής λειτουργίας τους για τριάντα ημέρες.»

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος θέλοντας να δείξουν τη διαμαρτυρία τους για την απόφαση, τοποθέτησαν στην πρόσοψη του μαγαζιού, ένα κρεβάτι, έναν σταυρό και ένα μαύρο ύφασμα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου. Με αυτή την τους την κίνηση, θέλουν, όπως αναφέρεται, να συμβολίσουν «το τέλος της εστίασης».

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις