Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πάτρα: «Έχω πολλούς άσους στο μανίκι» λέει ο πατέρας των τριών κοριτσιών

Πάτρα: «Έχω πολλούς άσους στο μανίκι» λέει ο πατέρας των τριών κοριτσιών

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους. Την ώρα που οι έρευνες για τον θάνατο του μεγαλύτερου κοριτσιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ο πατέρας προχώρησε σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1.

Όπως μετέφερε στην εκπομπή η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, ο πατέρας έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους στοχοποιούν τη σύζυγό του για το θάνατο των τριών κοριτσιών. Η δημοσιογράφος μετέφερε πως ο πατέρας από την Πάτρα τόνισε ότι «είστε άδικοι με τη Ρούλα (τη σύζυγό του)», λέγοντας πως όλο αυτό είναι ένα δημοσιογραφικό δημιούργημα.

Σε άλλο σημείο μίλησε για την αντιμετώπιση των παιδιών νοσοκομειακά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου».

«Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό» είπε ο πατέρας, σημειώνοντας με νόημα πως «θα τα πούμε εν καιρώ».

Τόνισε πως όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για αλλοιώσεις στο ρινικό οστό της 9χρονης, Τζωρτζίνας, αφορούν στην πραγματικότητα όσα εντοπίστηκαν στην νεκροψία της 3,5 ετών, Μαλένας. Σημειώνεται πως σύμφωνα με διαρροές στη μύτη της μικρής Μαλένας βρέθηκαν δύο μικρές εκδορές στη μύτη.

Τέλος, ανέφερε πως πλέον έχει σημαντικά προβλήματα στη δουλειά του, καθώς πολλοί πελάτες της εταιρείας που δουλεύει ο πατέρας αντιδρούν, ενώ όσοι είχαν προσφέρει δουλειά στη μητέρα έχουν εξαφανιστεί.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις