Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πάτρα: Φωτιά κατέστρεψε το μηχανάκι κοπέλας ολοσχερώς – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Πάτρα: Φωτιά κατέστρεψε το μηχανάκι κοπέλας ολοσχερώς – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Η φωτιά στο μηχανάκι ξεσήκωσε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην Πάτρα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος…

Η νεαρή ιδιοκτήτρια παραμένει φοβισμένη μετά τα όσα έγιναν τη νύχτα έξω από το σπίτι της, στην Πάτρα. Το μηχανάκι που είχε παρκάρει άρπαξε φωτιά, με τις φλόγες να επεκτείνονται πριν φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική και να προκαλούν ζημιές σε ένα αυτοκίνητα και άλλα δύο μηχανάκια. Η κοπέλα κατέθεσε στους αστυνομικούς πως δεν είχε διαφορές με κανέναν. Οι πυροσβέστες κατέληξαν στο ότι πρόκειται για εμπρησμό, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες. Μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Παρανάλωμα του πυρός έγινε μηχανάκι που ανήκει σε μία νεαρή στην οδό Μαντινείας στην Πάτρα στις 04.30 τα ξημερώματα. Το μηχανάκι ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το ενδεχόμενο του εμπρησμού είναι το πιθανότερο.

Αγνωστος φαίνεται πως έβαλε φωτιά στο δίκυκλο, όμως οι φλόγες κατέστρεψαν και το πίσω μέρος ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ προκάλεσαν ζημιές και σε δύο άλλα παρκαρισμένα μηχανάκια.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια δεν μπορεί να εκτιμήσει τι έχει συμβεί καθώς όπως τονίζει, δεν έχει κάποια αντιπαλότητα και δεν μπορεί να σκεφθεί για ποιον λόγο συνέβη ο εμπρησμός.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη και έσβησε την φωτιά όμως η καταστροφή στο δίκυκλο είναι ολοκληρωτική. Ερευνες διεξάγει το ανακριτικό τμήμα.

Πηγή: gnomip.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις