Τοπικά Νέα

Πάτρα: Γέμισε ποντίκια το “409” πρώην στρατιωτικό Νοσοκομείο

Κι όμως κυκλοφορούν ακόμη και ανάμεσα στα πόδια των ασθενών… Και όχι μόνο το βράδυ αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο λόγος για ποντίκια, τα οποία έχουν βρει “σπίτι” στο 409 πρώην στρατιωτικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Αυτή την καταγγελία έκαναν ασθενείς στο tempo24 και το επιβεβαίωσαν και εργαζόμενοι.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, ένα βράδυ εφημερίας, ανάμεσα στους ασθενείς που έπρεπε να εξετάζουν οι γιατροί με τη βοήθεια νοσηλευτών, έτρεχαν για να κυνηγήσουν και τα τρωκτικά.
Ο κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία και τους ασθενείς είναι μεγάλος και μάλιστα οι ασθενείς που βρέθηκαν στο νοσοκομείο ζητούν την παρέμβαση της Διοίκησης του νοσοκομείου ώστε να γίνει άμεσα κάτι.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις πολλές καταγγελίες που έχουν γίνει κατά καιρούς για ελλείψεις σε ιατρικό υλικό αλλά και για την κακή κατάσταση του συγκεκριμένου κτιρίου.

Πηγή: tempo24

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα