Τοπικά Νέα

Πάτρα: Η απολογία και η προφυλάκιση του άντρα που έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα – Δίχως τέλος το δράμα των παιδιών του (Φωτό)!

Ο 45χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και τις επόμενες ώρες θα πάρει το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού...

Το δρόμο για τις Φυλακές Κορυδαλλού θα πάρει τις επόμενες ώρες ο 45χρονος Θ.Λ που το βράδυ του Σαββάτου δολοφόνησε με φρικτό τρόπο την 49χρονη σύζυγο του Γ.Σ και επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.

Λίγο μετά τις 10.00 οδηγήθηκε εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε την Κυριακή για να απολογηθεί, έχοντας σχηματισθεί σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε πως η παθολογική αγάπη και η ζήλεια που έτρεφε για την άτυχη 49χρονη, σε συνδυασμό με το γεγονός πως του ζήτησε να χωρίσουν τον «τύφλωσε». Προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη γιατί δεν άντεχε στην ιδέα πως θα την έχανε.

Η κηδεία της 48χρονης Γ.Σ τελέστηκε χθες Δευτέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, με τραγικές φιγούρες τα τρία της παιδιά, τον 14χρονο που είχε αποκτήσεις από τον γάμο της με τον δράστη, που τελέστηκε το 2001 και τις δύο της κόρες από τον πρώτο της γάμο.

Το χρονικό της δολοφονίας που συγκλονίζει

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, η γυναίκα πήγε στο σπίτι της οδού Μειλίχου καθώς ο 45χρνος την έπεισε με το πρόσχημα πως την ζητούσε το παιδί, φροντίζοντας ωστόσο να το έχει στείλει στη γιαγιά του.

Η συνάντηση με τον άντρα της συνοδεύθηκε για ακόμα μια φορά από ένταση, με τον 45χρονο χειριστή γερανών σε μεγάλη πατρινή εταιρεία, να πνίγει την γυναίκα του μέσα στην μπανιέρα και στη συνέχεια να την μεταφέρει στο κρεβάτι. Στη συνέχεια ο άνδρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας με αιχμηρό αντικείμενο τις φλέβες του.

Η αποκάλυψη του δράματος

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο 14χρονος γιος του ζευγαριού, επέστρεψε στο σπίτι από την γιαγιά του
και με το κλειδί που είχε προσπάθησε να μπει στο σπίτι αλλά η προσπάθειά του απέβη άκαρπη καθώς ο πατέρας του είχε φροντίσει να κλειδώσει από μέσα και να έχει το κλειδί πάνω στην πόρτα.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον 14χρονο η αδελφή του άνδρα, η οποία άρχισε να καλεί στο τηλέφωνα του ζευγαριού αλλά να μην παίρνει απάντηση, με αποτέλεσμα – γνώριζε για τις εντάσεις στη σχέση τους – να παει στο διαμέρισμα της οδού Μειλίχου  και αφού αρχικά προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, φοβούμενη πως κάτι κακό είχε συμβεί. Και τελικά δεν έπεσε έξω…

Το άνοιγμα της πόρτας από ειδικό έφερε την αδελφή του άνδρα και τους αστυνομικούς αντιμέτωπους με την εικόνα της γυναίκας να είναι νεκρή στο κρεβάτι και δίπλα πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος ο άντρας της, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του.

Πηγή: patrastimes.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα