Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Η ΕΔΕ δείχνει «έναν ένοχο και απαλλάσσει διοικούντες του νοσοκομείου» για τον θάνατο του 49χρονου

Πάτρα: Η ΕΔΕ δείχνει «έναν ένοχο και απαλλάσσει διοικούντες του νοσοκομείου» για τον θάνατο του 49χρονου

Πληροφορίες για την υπόθεση του 49χρονου από την Πάτρα ο οποίος… «έφαγε» πόρτα από νοσοκομείο και πέθανε. Η ΕΔΕ για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στα μέσα του περασμένου Ιουλίου φαίνεται να δείχνει έναν ένοχο και να απαλλάσσει διοικούντες του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι το πόρισμα για το συμβάν που συγκλόνισε την Πάτρα υποδεικνύει ως ένοχο ένα πρόσωπο του «Αγίου Ανδρέα». Κι αυτό φέρεται να είναι της νοσηλεύτριας που έτυχε να εφημερεύει το μοιραίο βράδυ του περασμένου Ιουλίου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Αυτό που της χρεώνεται είναι η ανάληψη της ευθύνης να διώξει τον 49χρονο Θεόδωρο Νεμουτιάνο, χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει τους γιατρούς που εφημέρευαν στις κλινικές του νοσηλευτικού ιδρύματος και πολύ περισσότερο να τους καλέσει να εξετάσουν τον άτυχο ασθενή που προσήλθε σχεδόν ετοιμοθάνατος.

Click4more: Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Τι λέει η νοσοκόμα για το θλιβερό συμβάν – Παραιτήσεις και αναζήτηση ευθυνών

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι από το κάδρο των ευθυνών εξαιρούνται οι διοικητικές αρχές και όσοι φέρουν την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών του «Αγίου Ανδρέα».

Τέλος, να σημειωθεί ότι το πόρισμα αναμένεται να το παραδώσει ο ίδιος ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και ακολούθως στις εισαγγελικές αρχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις