Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πάτρα: Η εξομολόγηση της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν για την έρευνα και τις διαρροές

Πάτρα: Η εξομολόγηση της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν για την έρευνα και τις διαρροές

Η μητέρα στην Πάτρα παίρνει θέση μετά τις διαρροές και τα δημοσιεύματα και εκφράζει την απορία της, για το γεγονός πως ορισμένοι προσπαθούν να την στοχοποιήσουν…

Είναι η μητέρα που είδε τα τρία αγγελούδια της να πεθαίνουν στην Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια. Μαζί με τον σύζυγό της, ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά και περιμένει απαντήσεις. Μια γυναίκα που αισθάνθηκε κατ επανάληψη τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Τίποτα πλέον δεν θυμίζει τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στις αρχές της περασμένης δεκαετίας. Η ζωή της είναι ρημαγμένη και ο δικός της Γολγοθάς όπως πιστεύει, θα συνεχιστεί και μετά το τέλος της έρευνας.

Για την ώρα παραμένει στην Πάτρα και παρακολουθεί τις αντιδράσεις. Οι απειλές και η προσπάθεια να στοχοποιηθεί από ορισμένους, ανάγκασε την αστυνομία να κάνει περιπολίες έξω από το σπίτι της, ανά τακτά διαστήματα καθημερινά, για να διαπιστώσει αν όλα κυλούν ομαλά. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κάποια ύποπτη κίνηση. Υπενθυμίζεται πως χθες, δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια κατήγγειλε πως κάποιοι απευθύνουν καλέσματα μέσω διαδικτύου, με στόχο να συγκεντρωθεί κόσμος για να λιντσάρει τη μάνα.

Η 33χρονη μίλησε στον δημοσιογράφο Κώστα Φλαμή στην Πάτρα και περιέγραψε σκέψεις και ανησυχίες. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1 η μάνα του είπε: «πώς είναι δυνατόν κάποιοι στο Facebook ή και σε άλλα social media να ψάχνουν δολοφόνο; Απορώ με τις διαρροές που γίνονται και με τον δικαστικό λειτουργό που έκανε αναφορά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και στα λάθη που είχαν γίνει τότε» είπε αρχικά η μητέρα.

Μεταξύ άλλων, ο δικαστικός λειτουργός είχε πει, πως δεν θα πρέπει να βλέπουμε παντού υποθέσεις «Μπάμπη Αναγνωστόπουλου» στην οποία έγιναν σοβαρότατα λάθη. Αυτή η αναφορά και η παρέμβαση της τοπικής δικαιοσύνης δεν έμεινε ασχολίαστη από τη μητέρα των παιδιών. «Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Εμείς θέλουμε την έρευνα για να πάρουμε απαντήσεις» καταλήγει η μητέρα. «Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της». Από την πλευρά του, ο πατέρας των τριών παιδιών που χάθηκαν τόνισε: «να περιμένετε μέχρι το τέλος και τότε θα δείτε.»

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι καταθέσεις, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων που πέθανε η 9χρονη Τζωρτζίνα να κάνουν την αρχή. Αμέσως μετά αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που έχει τραβηχτεί στους θαλάμους του νοσοκομείου που είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα. Οι γιατροί είχαν παρατηρήσει πως η 9χρονη Τζωρτίνα μόλις γυρνούσε από τη ΜΕΘ σε απλή κλίνη παρουσίαζε κάποια επεισόδια. Γι’ αυτό τον λόγο οι γιατροί ζήτησαν από τους συγγενείς της να τραβήξουν βίντεο όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό, ώστε να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και να έχουν εικόνα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που έχουν στη διάθεσή τους αυτά τα βίντεο, δεν δείχνουν να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο ή κάποιο καθοριστικό επεισόδιο για την υγεία της Τζωρτζίνας. Ταυτόχρονα, δεν προκύπτει ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων στους γονείς των τριών κοριτσιών που θα μπορούσαν να κληρονομήσουν τα παιδιά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις