Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Η καλλονή φοιτήτρια εκπλήρωσε το παιδικό της όνειρο – Η Αναστασία Ψαρρού αποκαλύπτεται [pics, video]

Πάτρα: Η καλλονή φοιτήτρια εκπλήρωσε το παιδικό της όνειρο – Η Αναστασία Ψαρρού αποκαλύπτεται [pics, video]

Η Αναστασία Ψαρρού είναι ένα φρέσκο, ευγενικό κορίτσι, που δεν δυσκολεύεται να ξεκαρδιστεί για να μην τσαλακωθεί. Αφήνεται να περάσει καλά, διασκεδάζει με τα ωραία που της συμβαίνουν και δεν το φιλοσοφεί ιδιαίτερα…

Η ανακήρυξή της σε βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού της έχει αλλάξει τη ζωή, εδώ και λίγες εβδομάδες. Οι συνεντεύξεις διαδέχονται η μια την άλλη και όχι μόνο από την Πάτρα.

Η Αναστασία Ψαρρού είναι ένα φρέσκο, ευγενικό κορίτσι, που δεν δυσκολεύεται να ξεκαρδιστεί για να μην τσαλακωθεί. Αφήνεται να περάσει καλά, διασκεδάζει με τα ωραία που της συμβαίνουν και δεν το φιλοσοφεί ιδιαίτερα.

Η γλυκύτατη 20χρονη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη της Αθήνας, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η Αναστασία Ψαρρού βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού

Η Αναστασία Ψαρρού μίλησε για ακόμα μια φορά, ενώ κατά τη συνέντευξη τη συνόδευε για άλλη μια φορά η μητέρα της, που ειδικά τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει η σκιά της. Από πολύ μικρή που είχε επισκεφτεί το Πατρινό Καρναβάλι με τους γονείς της είχε εντυπωσιαστεί.

Πλέον και αφού έγινε φοιτήτρια στην Πάτρα, όλα την καλούσαν να δηλώσει συμμετοχή για τον θεσμό της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού. Άλλωστε όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, ήταν παιδικό της όνειρο.

Η εκλογή της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 έγινε ανάμεσα σε 30 υποψήφιες από την Πάτρα, την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους. Η Αναστασία Ψαρρού, μίλησε για το άρμα της το οποίο την εντυπωσίασε, ενώ αποκάλυψε πως μάλλον θα ανοίξει την παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις