Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: «Η μητέρα των τριών παιδιών έδειχνε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τους θανάτους των κοριτσιών της»

Πάτρα: «Η μητέρα των τριών παιδιών έδειχνε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τους θανάτους των κοριτσιών της»

Στο επίκεντρο η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, που πέθαναν σε κάτι λιγότερο από τρία χρόνια…

Η 33χρονη μητέρα παραμένει στην Πάτρα και περιμένει την κλήση των Αρχών για να καταθέσει. Μέχρι εκείνη τη μέρα, οι κινήσεις, τα λόγια και οι αναρτήσεις της, αναλύονται από τους αστυνομικούς και όχι μόνο. Ψυχαναλύτρια σχολιάζει ορισμένα από τα στοιχεία που έχουν ακουστεί για τη μητέρα, τα οποία όπως λέει την έχουν οδηγήσει σε συμπεράσματα.

Την επιλογή της μητέρας των παιδιών από την Πάτρα να πραγματοποιήσει το σεμινάριο του Παντείου Πανεπιστημίου «Στο μυαλό ενός δράστη» σχολίασε η ψυχοθεραπεύτρια – ψυχαναλύτρια Μανούσια Κυπραίου. Όπως τόνισε μιλώντας στο Mega, «για να παρακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα, χρειάζεται να κάνεις κάποια τεστ, να διαβάζεις και να παρακολουθείς και να είσαι πολύ συνεπής στις ημερομηνίες που παραδίδεις, που σημαίνει ότι πρέπει να έχεις και το χρόνο αλλά και να είσαι και πολύ συντονισμένος πάνω σε αυτό το πρόγραμμα».

«Θα έλεγα ότι σε καταστάσεις που ένα μέλος της οικογένειάς σου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, πολλές φορές σε κάνει να αποσυντονίζεσαι και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μπόρεσε και το ολοκλήρωσε δείχνει μια μεγάλη δύναμη θέλησης» συμπλήρωσε η κυρία Κυπραίου, επαναλαμβάνοντας ότι σε τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις κάτι τέτοιο ή να είσαι επιμελής.

Μιλώντας για το προφίλ της μητέρας των τριών παιδιών, η ψυχοθεραπεύτρια – ψυχαναλύτρια Μανούσια Κυπραίου υπογράμμισε ότι από τα στοιχεία που έχει δει «φαίνεται ότι μπορούσε να το αντιμετωπίσει, να ορθοποδήσει και να συνεχίσει, ενώ φάνηκε ότι δεν ήθελε τη βοήθεια κάποιου παιδοψυχολόγου στο θέμα της Τζωρτζίνας».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις