Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Η νύφη απαστράπτουσα και ο γαμπρός εθιμοτυπικός – Ο γάμος και οι εικόνες που συζητήθηκαν [pics]

Πάτρα: Η νύφη απαστράπτουσα και ο γαμπρός εθιμοτυπικός – Ο γάμος και οι εικόνες που συζητήθηκαν [pics]

Ο γαμπρός και νύφη σε πελάγη ευτυχίας στην Πάτρα. Ο γάμος δεν είχε ψεγάδι και οι καλεσμένοι πέρασαν μια νύχτα αξέχαστη…

Έχοντας δίπλα τους τις οικογένειές τους, συγγενείς και φίλους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στη Πάτρα. Ο λόγος για τον Λαμιώτη Γιάννη Φιλιππάκο, υπεύθυνο καταστήματος της Peugeot Autokar – Karellis group στη Λαμία και τη νηπιαγωγό Ιουλία Λυριντζή από την Πάτρα, που επισημοποίησαν τη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Πατρών.

Ο γαμπρός έφτασε πρώτος στην εκκλησία και περίμενε τη νύφη στα σκαλιά, με συγγενείς και φίλους να στέκονται δίπλα του.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση με τους νεόνυμφους να δέχονται αμέτρητες ευχές για την κοινή τους ζωή. Ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν το ζευγάρι, ο ιδιοκτήτης του Karellis group, Χρυσόστομος Καρέλλης με τη σύζυγό του, ο επιθεωρητής πωλήσεων της Peugeot Hellas Βασίλης Κουτέλης, ο διευθύνων σύμβουλος της DHL Ελλάδος, Λευτέρης Σαμαράς με τη σύζυγό του και ο διευθυντής της Ευρωπαϊκής Πίστης, Νικόλαος Βουδούρης.

Ο γάμος στην Πάτρα και το ευτυχισμένο ζευγάρι

Ο γάμος που συζητήθηκε στο Ναύπλιο

Αναστατώθηκε το Ναύπλιο αργά το απόγευμα της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου, καθώς νταλίκες εισέβαλαν με κόρνες στο λιμάνι, ξεσηκώνοντας την Αργολική Πρωτεύουσα. Οι στολισμένες και φωταγωγημένες νταλίκες συνόδευαν τον Δημήτρη και την Αθανασία στην πιο όμορφη στιγμή της ζωή τους, τον γάμο τους!

Οδηγός και ιδιοκτήτης νταλίκας ο Δημήτρης αποφάσισε ο γάμος του να συνοδεύεται από τις κόρνες του αγαπημένου του οχήματος, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «το αυτοκίνητο είναι το σπίτι μου». Φίλοι και συνάδελφοι του γαμπρού συνόδευσαν υπό τους ήχους των τεράστιων φορτηγών το ζευγάρι στην εκκλησία και από εκεί στο λιμάνι για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Περαστικοί και θαμώνες των καφέ της πόλης συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι για να απαθανατίσουν το ζευγάρι και να τους ευχηθούν. Γαμπρός και νυφη έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις