Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Η παγίδα οδήγησε στο μεγάλο λάθος – Κλαίει 5.500€ και κοσμήματα αξίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όταν η γυναίκα κατάλαβε τι είχε συμβεί ήταν πολύ αργά για να διορθώσει. Δείτε πως ακριβώς παγιδεύτηκε…

Νέο θύμα της γνωστής απάτης με τα δήθεν θανατηφόρα τροχαία έπεσε μία 76χρονη στην Πάτρα, παρά τις αλλεπάλληλες ενημερώσεις της αστυνομίας για ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων ατόμων. Χθες το πρωί άγνωστοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την 76χρονη και με το πρόσχημα της πρόκλησης τροχαίου από συγγενικό της πρόσωπο, αποπειράθηκαν να της αποσπάσουν αρχικά 60.000 ευρώ. Τελικά, η 76χρονη πείσθηκε και παρέδωσε 5.500 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ σε άτομο που μετέβη στο σπίτι της και τα παρέλαβε. Οταν διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα απάτης ήταν πλέον αργά…

Τις τελευταίες ημέρες αρκετά ήταν τα τηλεφωνήματα σε σπίτια Πατρινών από τους άγνωστους δράστες, οι οποίοι προσπαθούσαν να αιφνιδιάσουν τα υποψήφια θύματά τους. Οι άγνωστοι, επιλέγουν να τηλεφωνούν ακόμα και αργά το βράδυ, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, καλώντας πάντα με απόκρυψη, για να μην μπορεί να εντοπιστεί το νούμερό τους.

Οταν το υποψήφιο θύμα σηκώσει το τηλέφωνο, ακούει μία φωνή νεαρής κοπέλας, η οποία «κλαίγοντας» ενημερώνει: «Ελα μαμά, έχω τρακάρει…» Ανάλογα με την αντίδραση που θα ακούσουν από την άλλη μεριά της γραμμής, αν αντιληφθούν ότι ο εν λόγω πολίτης είναι υποψιασμένος, κλείνουν αμέσως το τηλέφωνο.

Πηγή: patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε