Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Καλοστημένη ροζ απάτη – Η παγίδα και το μεγάλο λάθος που του κόστισε 100€!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η καταγγελία αποκαλύπτει τη μεθοδολογία των επιτήδειων και τα μεγάλα λάθη των θυμάτων. Όλα τελειώνουν μέσα σε λίγες ώρες…

Σε πολλές ροζ αγγελίες που δημοσιεύονται ακόμη και σε εφημερίδες της Πάτρας, κρύβεται μία καλοστημένη απάτη. Ένα από τα θύματα επικοινώνησε με την εφημερίδα «Κόσμος» και περιέγραψε με λεπτομέρειες πως την πάτησε. Διάβασε σε εφημερίδα και συγκεκριμένα στη στήλη «Γνωριμίες» την εξής αγγελία: «κοπέλα εμφανίσιμη, ζητά σοβαρή γνωριμία με κύριο εμφανίσιμο, έως 50 ετών. Τηλ. 6944…)». Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, το τηλέφωνο σήκωσε μία κυρία, η οποία αφού του έκανε κάποιες ερωτήσεις, πέρασε στο «ψητό». «Φίλε για να δεις την κοπέλα, θα πρέπει να κάνεις κατάθεση 100 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό».

Ο αναγνώστης δεν υποψιάστηκε, πίστευε πως είχε να κάνει με γραφείο συνοικεσίων και θεώρησε πως το γραφείο ζητά κάποια προκαταβολή. Οντως πήγε στην τράπεζα, κατέθεσε τα χρήματα και ξαναπήρε τηλέφωνο για να τους ενημερώσει. Προς μεγάλη του έκπληξη όμως το τηλέφωνο δεν απαντούσε. «Είχαν εξαφανιστεί. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αρπαξαν τα χρήματα και έγιναν καπνός. Και προφανώς δεν θα είμαι ο μοναδικός. Μπορεί να την πάτησαν πολλοί. Προφανώς ξέρουν τι κάνουν. Εχουν σχέδιο. Βάζουν σε μία αγγελία ένα καρτοκινητό τηλέφωνο, την δημοσιεύουν για χρονικό διάστημα δέκα – δεκαπέντε ημερών, μαζεύουν όσα μπορούν περισσότερα και στη συνέχεια την αλλάζουν» κατέληξε.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε