Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Κάμερες ασφαλείας “έπιασαν” τους διαρρήκτες! Οι ρόλοι των δύο γυναικών και του άντρα

Πάτρα: Κάμερες ασφαλείας “έπιασαν” τους διαρρήκτες! Οι ρόλοι των δύο γυναικών και του άντρα

Τις κινήσεις διαρρηκτών που εισέβαλαν σε σπίτι κοντά στο Μείλιχο ποταμό της Πάτρας την περασμένη εβδομάδα κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης γειτονικού κτιρίου. Οι εικόνες που παρουσιάζει…

σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Πελοπόννησος, μαρτυρούν την άνεση με την οποία οι διαρρήκτες κάνουν τη δουλειά τους και την χαρακτηριστική αδιαφορία για ένα βλέμμα που θα μπορούσε να αποκαλύψει τη δράση τους.

Το εντυπωσιακό είναι οτι δεν πρόκειται μόνο για άνδρες, αφού άνδρας είναι μόνο ο ένας δράστης, αλλά και για γυναίκες. Μάλιστα η πρώτη τον ακολουθεί στα δύσκολα περάσματα από τους μαντρότοιχους στους ακάλυπτους των σπιτιών, ενώ η δεύτερη έχει αναλάβει ρόλο τσιλιαδόρου σε κοντινό δρόμο, καθισμένη ατάραχη στα σκαλιά κατοικίας.

Ο νεαρός πηδά στο μαντρότοιχο και πίσω του τον ακολουθεί γυναίκα συνεργός. Μετά το μαντρότοιχο σειρά είχε το συρματόπλεγμα το οποίο ο διαρρήκτης πηδά με άνεση, σε αντίθεση με τη γυναίκα που προτιμά να περάσει από άνοιγμα στο κάτω μέρος. Οι δυο μαζί με την τσιλιαρόδο αποχωρούν από το σημείο και κατευθύνονται στο επόμενο σπίτι που θα διαρρήξουν.

Το βίντεο από τη διάρρηξη σε σπίτι ηλικιωμενου ζευγαριού που απουσίαζε την ώρα της διάρρηξης, βρίσκεται ηδη στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι αστυνομικοί της οποίας το εξετάζουν με προσοχή μήπως τους οδηγήσει στα ίχνη της σπείρας που έχει ρημάξει τελευταία την περιοχή της Αγυιάς και της Αγίας Σοφίας.

Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις