Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πάτρα: «Κάναμε καλαμπούρι, δε μου έβαλαν φωτιά» λέει ο Ρομά που φέρεται να βασανίστηκε σε συνεργείο

Πάτρα: «Κάναμε καλαμπούρι, δε μου έβαλαν φωτιά» λέει ο Ρομά που φέρεται να βασανίστηκε σε συνεργείο

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό με έναν 35χρονο Ρομά να λέει τα κάλαντα σε επιχείρηση στην Πάτρα και στη συνέχεια να δίνει μάχη με τις φλόγες.

Το βίντεο ανέβηκε για κάποιες ώρες στο Tik Tok με τον 35χρονο να υποστηρίζει ότι ήταν μια πλάκα, την ώρα που η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος έδωσε εντολή για διερεύνηση ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News ο 35χρονος Ρομά να τονίζει ότι γονάτισε γιατί ήταν μεθυσμένος…. «Πήγα να πω τα κάλαντα, ήπια τσίπουρα και ξέφυγε το μυαλό μου. Εγώ γονάτισα να πω τα κάλαντα. Μόνος μου γονάτισα. Εγώ το ήθελα και τα παιδιά από καλαμπούρι πέταξαν φωτιά. Είμαι χρόνια εκεί και δουλεύω».

Στην συνέχεια εξήγησε ποιος τράβηξε το βίντεο… «Ήταν ένας από εμάς Ρομά και το έβγαλε. Δεν κρύβω κάτι».

«Η φωτιά ήταν μπροστά μου και εγώ από τον πανικό μου πήδηξα. Αυτό έγινε, όχι να μου βάλουν τα παιδιά φωτιά», είπε ο 35χρονος.

«Καλαμπούρι ήταν αυτό. Δε θέλω τίποτα από τα παιδιά. Ούτε ένα ευρώ», είπε, ενώ έδειξε και τα πόδια του που δεν ήταν καμένα.

Ο φάκελος της υπόθεσης, πάντως, βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών της Πάτρας που θα κρίνει από τα στοιχεία που έχουν προκύψει για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις