Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Καταδικάστηκε “φουσκωτός” για ξυλοδαρμό νεαρού πελάτη σε μπαρ – Η απίθανη παρεξήγηση στις τουαλέτες!

Πάτρα: Καταδικάστηκε “φουσκωτός” για ξυλοδαρμό νεαρού πελάτη σε μπαρ – Η απίθανη παρεξήγηση στις τουαλέτες!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο δράστης καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή. Το θύμα του χαροπάλευε για μέρες στην εντατική…

Σε έξι χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο στην Πάτρα, ένας Έλληνας, για την κακουργηματική πράξη, της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος νεαρού, σε επεισόδιο που είχε γίνει ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου 2011 έξω από δημοφιλές μπαρ της πόλης.

Επρόκειτο για μια χαρακτηριστική περίπτωση, του πως μπορεί να καταλήξει ένας καυγάς για ασήμαντη αφορμή από παρεξήγηση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλα έγιναν επειδή ο κατηγορούμενος, κατά την είσοδό του στην τουαλέτα του καταστήματος, λόγω του συνωστισμού έπεσε πάνω στο θύμα, με αποτέλεσμα να χυθεί το ποτό του.

Το θύμα, γιός καθηγητή της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, γρονοκοπήθηκε και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση και με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δράστης, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί για βαριά σωματική βλάβη, σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή, ωστόσο, κατά της απόφασης άσκησε έφεση η Εισαγγελία ζητώντας μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως και καταδικάστηκε.

Πηγή: dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις