Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα – Κορονοϊός: Γέννησε για τρίτη φορά – Ανακούφιση για τη μητέρα που νοσούσε

Πάτρα – Κορονοϊός: Γέννησε για τρίτη φορά – Ανακούφιση για τη μητέρα που νοσούσε

Ακόμη μία γυναίκα, θετική στον κορoνοϊό, έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αρνητικής πίεσης της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ο Αγιος Ανδρέας»…

Η Κλινική από την αρχή της πανδημίας βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και έχει ανταποκριθεί με επάρκεια σε όλα τα περιστατικά COVID που αφορούν μέλλουσες μητέρες και τα νεογνά τους. Ήδη στην Κλινική έχουν πραγματοποιηθεί δύο γέννες με καισαρική που αφορούσαν μητέρες θετικές στον κορoνοϊό, ενώ πρόσφατα έγινε και ο πρώτος φυσιολογικός τοκετός σε γυναίκα που είχε προσβληθεί από τον ιό, αλλά παρέμενε ασυμπτωματική.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα γέννησε στις 23 Απριλίου 2021 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο το τρίτο της παιδάκι. Σύμφωνα με το gnomip.gr, μητέρα και νεογνό είναι καλά στην υγεία τους και νοσηλεύονται σε κλίνες που έχουν διαμορφωθεί για τέτοια περιστατικά.

Ο τοκετός διεκπεραιώθηκε από τον ιατρό Χαλεντ Σαλεχ και την μαία, Αρετή Γκόλφη υπό την εποπτεία του εφημερεύοντα Διευθυντή της Κλινικής. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά, ενώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής απέδειξε για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο της ετοιμότητάς του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις