Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα – Κορονοϊός: «Τα εμβόλια θα μας κάνουν ζόμπι» – Οι αρνητές μιλούν και προκαλούν αίσθηση

Πάτρα – Κορονοϊός: «Τα εμβόλια θα μας κάνουν ζόμπι» – Οι αρνητές μιλούν και προκαλούν αίσθηση
Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ηράκλειο - ΦΩΤΟ Intime

Οι αρνητές των εμβολίων βγήκαν στους δρόμους στην Πάτρα για να διαδηλώσουν. Ήταν περίπου 2.000 άτομα που φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Ο επικεφαλής τους, πήρε το λόγο κάποια στιγμή και μίλησε για όλα όσα έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους…

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ και οι διαδηλωτές ήταν περίπου 2.000 σύμφωνα με την εκτίμηση της Αστυνομίας. Φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, όπως και κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Στη συνέχεια έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μάλιστα στα Δικαστήρια αλλά και στην οδό Μαιζώνος έψαλλαν τον Εθνικό Υμνο. Διακριτική η παρουσία της αστυνομίας ενώ δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο.

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του κεντρικού ομιλητή ο οποίος υποστήριζε πως «με τα εμβόλια θέλουν να μας μετατρέψουν σε ζόμπι.» Στην εκδήλωση μίλησε και ένας εκ των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ ο οποίος μετατέθηκε σε σταθμό της Πυροσβεστικής γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί.

Από τους διοργανωτές απευθύνθηκε αίτημα προς τους συμμετέχοντες να σκίζουν τα φυλλάδια που θα μοιράζει η εκκλησία για την καμπάνια υπέρ του εμβολίου. Δείτε το βίντεο του flamis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις