Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πάτρα – Κορονοϊός: «Βόμβα» στη νεφρολογική κλινική του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας με μεγάλη διασπορά

Πάτρα – Κορονοϊός: «Βόμβα» στη νεφρολογική κλινική του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας με μεγάλη διασπορά

Για διασπορά κορονοϊού με 20 θετικά κρούσματα στη Νεφρολονική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ο “Άγιος Ανδρέας” κάνει λόγο το Σωματείο εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα…

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους έχουν βρεθεί θετικοί 9 ασθενείς, 2 αιμοκαθαιρόμενοι, 2 νοσηλευτές, 1 γιατρός και πάνω από 6 συνοδοί ασθενών. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του σωματείου “Ιπποκράτης” που δημοσιεύει το thebest.gr: “Κάνουμε γνωστό σε όλους τούς Συναδέλφους ότι ο Κορονοϊός συνεχίζει να χτυπά τον χώρο μας.

Αν όχι καθημερινά, αλλά αρκετά συχνά έχουμε κρούσματα σε συναδέλφους, εμβολιασμένους και μη, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό δυστυχώς πάνω από 100. Κρούσματα έχουμε και στον ΝΕΦΡΟ, σε Ασθενείς, συνοδούς αλλά και Συναδέλφους και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο αριθμό.

Παρα τα πολλά περιστατικά, 9 Ασθενείς, πάνω από 6 οι συνοδοί, 2 αιμοκαθαιρόμενοι, 2 Νοσηλεύτριες, 1 Ιατρός, όπως ενημερωθήκαμε δεν έγιναν τα ενδεδειγμένα. Καμία απολύμανση, πέρα από τον γνωστό καθαρισμό με χλωρίνη και δυστυχώς μέχρι εκεί…… Το μόνο που ήταν σε αφθονία είναι η μυστικοπάθεια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις