Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Ξανά απέναντι στους δολοφόνους του παιδιού τους – Συγκλόνισε ο πατέρας του Αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε!

Πάτρα: Ξανά απέναντι στους δολοφόνους του παιδιού τους – Συγκλόνισε ο πατέρας του Αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε!

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του πατέρα του άτυχου νέου αλλά και του φίλου του με τον οποίο ο 22χρονος διασκέδασε μαζί το μοιραίο βράδυ. Στην κατάθεσή του ο πατέρας του Χέντερσον, ιδιαίτερα φορτισμένος μίλησε για τον γιο του…

Δρακόντεια είναι και σήμερα τα μέτρα ασφάλειας στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας για τη δίκη του αμερικανού τουρίστα που βρήκε τραγικό θάνατο το καλοκαίρι του 2017 στον Λαγανά της Ζακύνθου, όταν δέχθηκε επίθεση από θαμώνες μπαρ. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του πατέρα του άτυχου νέου αλλά και του φίλου του με τον οποίο ο 22χρονος διασκέδασε μαζί το μοιραίο βράδυ.

Στην κατάθεσή του ο πατέρας του Χέντερσον, ιδιαίτερα φορτισμένος μίλησε για τον γιο του, τα όνειρα που είχε αλλά και για το πώς έμαθε για τον θάνατο του. Ανέφερε πώς ήταν ένα ονειροπόλο παιδί που προσευχόταν να υπάρχει αγάπη για καλο τον κόσμο. Στη συνέχεια ένας από τους φίλους του Μπακάρι περιέγραψε όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ μέχρι τη στιγμή που βρέθηκαν στο νοσοκομείο με τον Μπακάρι νεκρό. Περιέγραψε πώς πλησίασαν δύο άτομα το τραπέζι τους μέσα στο μπαρ και πώς ο καυγάς πήρε τεράστιες διαστάσεις έξω από το μαγαζί.

Και νέα πλάνα έξω από το μπαρ – «Προκαλούσε»

Ένα άλλο βίντεο που παρουσιάστηκε σε αμερικανικό δίκτυο προέβαλε ο ΑΝΤ1. Το βίντεο δείχνει τον Μπάκαρι στο βάθος του πλάνου να βρίσκεται στον δρόμο. Οι Σέρβοι που ο ένας φαίνεται να συγκρατεί τον άλλο ισχυρίζονται ότι ο Μπάκαρι τους προκαλεί λεκτικά από μακριά. Όπως ισχυρίζονται ο Αμερικανός φοιτητής τους φωνάζει «Έλα, για έλα».

Αυτό που ακολούθησε ήταν ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του αμερικανού φοιτητή.

Σε άλλα πλάνα ένα πλήθος Σέρβων θαμώνων κυνηγούν τον Μπάκαρι ο οποίος ήδη βρίσκεται έξω από το μπαρ. Ο φοιτητής κοντοστέκεται για να αντιμετωπίσει τον όχλο που τον κυνηγά και δίνει μια κλωτσιά σε έναν από τους Σέρβους που του επιτίθενται με καρέκλες και βγαίνει στον δρόμο.

«Η συμπεριφορά και του θύματος θα εξεταστεί από το δικαστήριο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Μαντούβαλος, συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου Σέρβου.

Η δίκη συνεχίζεται την Πέμπτη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις