Τετάρτη, 22 Μαΐ
27oC Αθήνα

Πάτρα: Ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» – Ήθελε να χτυπήσει κι άλλο άτομο με πυροσβεστήρα

Πάτρα: Ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» – Ήθελε να χτυπήσει κι άλλο άτομο με πυροσβεστήρα

Ξυλοδαρμό νοσηλεύτριας του νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα καταγγέλλει ένας συνδικαλιστής.

Ο Κώστας Πετρόπουλος, που εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, αναφέρει πως συνοδός ασθενούς χτύπησε με μπουνιές νοσηλεύτρια, με αποτέλεσμα αυτή να μεταφερθεί στο Ρίο με κατάγματα και κακώσεις. Μάλιστα όπως λέει, παραλίγο να χτυπήσει και τον ίδιο με πυροσβεστήρα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης με το που πληροφορήθηκε το περιστατικό, έδωσε εντολή στη Διοίκηση του νοσοκομείου να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Το συμβάν κατέγραψε η Αστυνομία η οποία αναζητά τον δράστη.

Η καταγγελία του συνδικαλιστή

«Ακόμη ένα ΣΥΜΒΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ σε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ -ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ στην ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ.

Κάνουμε γνωστό σε όλους τους Συναδέλφους ότι χθες βράδυ είχαμε ακόμη ένα περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον Συναδελφισσας κατά την νυκτερινή της βάρδια στην ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Μια επίθεση, όχι μόνον φραστική, αλλά και με κτυπήματα που αναγκασαν την Συναδελφισσα μετά τις πρώτες βοήθειες που της προσφέρθηκαν στο νοσοκομείο μας να διακομιστεί στο εφημερεύων πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση την κίνηση των διαδικασιών για την αυτόνομη δίωξη του δράστη και βεβαίως όλα τα προβλεπόμενα σχετικά.

Παρακάτω σας κοινοποιούμε ανάρτηση στο fb, αλλού Συναδέλφου που ήταν παρών στην προαναφερόμενη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ.

“Ντροπή και αίσχος !!!!

Πάμε να βγάλουμε το μεροκάματο μας . Είμαστε όλοι συμβασιούχοι με ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Όλοι δίνουμε το καλύτερο για να κρατηθεί αυτό το σύστημα που λέγετε Ε.Σ.Υ . Και κανένας πλέον δεν μας σέβεται.

Νύχτα, βάρδια απόψε, συγγενής ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Πετώντας καρέκλες και χτυπώντας νοσηλεύτρια με μπουνιές στο τοίχο. Μετά βγήκε στο διάδρομο άρπαξε μια πυροσβεστήρα εκεί ήμουν εγώ και παραλίγο να με χτυπήσει στο κεφάλι. Ένας κύριος τον σταμάτησε και του πήρε την πυροσβεστήρα. Στην νοσηλεύτρια δόθηκαν οις πρώτες βοήθειες και μετά στον Ρίο που εφημέρευε. Αυτή την στιγμή η νοσηλεύτρια βρίσκεται με κατάγματα και κακώσεις πλέον δεν ξέρω τι έχει πάθει ο κόσμος. Η ασθενής τους είναι καλά, η νοσηλεύτρια γιατί;;;; έκανε μόνο την δουλειά της όπως όλοι μας !!!!!!”

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις