Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Ξύπνησε και προσπάθησε να τη βιάσει – Ο εφιάλτης της κοπέλας και η καταδίκη του δράστη!

Πάτρα: Ξύπνησε και προσπάθησε να τη βιάσει – Ο εφιάλτης της κοπέλας και η καταδίκη του δράστη!

Τα όσα έγιναν σε γειτονιά της Πάτρας ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Ο 35χρονος έπιασε στον ύπνο το υποψήφιο θύμα του…

Σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών καταδικάστηκε ένας 37χρονος Μαροκινός στο Μεικτό ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, χθες (16-01-2018) για την απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας Ιρακινής. Πρόκειται για μια υπόθεση που συνέβη στην Πάτρα στις 17 Φεβρουαρίου 2016.

Τότε οι γείτονες ήταν αυτοί που είχαν σώσει τη νεαρή Ιρακινή από τα χέρια του Μαροκινού με τον οποίο συγκατοικούσε σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή στην Πάτρα, όταν εκείνος ξύπνησε και προσπάθησε να την εξαναγκάσει με τη βία σε σεξουαλική επαφή!

Οι φωνές της 31χρονης γυναίκας ξύπνησαν μέσα στα ξημερώματα τους ενοίκους των γύρω σπιτιών, που κατάλαβαν ότι κινδύνευε και τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο γιαπί και επενέβησαν έγκαιρα για να εμποδίσουν τον 35χρονο αλλοδαπό να βιάσει την άτυχη γυναίκα που είχε ήδη ακινητοποιήσει και χτυπούσε!

Ο Μαροκινός ακινητοποιήθηκε απο τους περίοικους και παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα βιασμού και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Χθες στο ΜΟΔ Πύργου, έγινε η δίκη απόντων θύτη και θύματος…

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις