Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Λήστεψαν δημοσιογράφο στα Προσφυγικά – Επίθεση και ξυλοδαρμός από 15 άτομα

Πάτρα: Λήστεψαν δημοσιογράφο στα Προσφυγικά – Επίθεση και ξυλοδαρμός από 15 άτομα

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών στην Πάτρα για τη ληστεία που σημειώθηκε στα Προσφυγικά. Σε κατάσταση σοκ ο δημοσιογράφος από το θρίλερ που έζησε…

Μαφιόζικη επίθεση και ληστεία στο δρόμο για το σπίτι. Ο δημοσιογράφος έζησε στιγμές τρόμου στην Πάτρα, με τους δράστες να τον περικυκλώνουν και να τον χτυπούν. Ο ξυλοδαρμός του, έχει προκαλέσει στον ίδιο σοκ και στους κατοίκους της περιοχής φόβο, καθώς βλέπουν τις επιθέσεις να αυξάνονται το τελευταίο διάστημα και την εγκληματικότητα να οργιάζει. Παρά τις δεσμεύσεις, παρά τις περιπολίες αστυνομικών, οι κακοποιοί συνεχίζουν απτόητοι.

Το βράδυ της Παρασκευής 21 Απριλίου, μία συμμορία ανήλικων Ρομά στα Προσφυγικά στην Πάτρα επιτέθηκε στον συνταξιούχο δημοσιογράφο Νίκο Στεφανόπουλο. Ολα συνέβησαν όταν ο ηλικιωμένος άνδρας πήγε στην λαϊκή της γειτονιάς του, για να αγοράσει πορτοκάλια.

Μετά την αγορά επέστρεφε στο αυτοκίνητό του και τον περικύκλωσαν νεαρά άτομα, 15χρονα κατά τον ίδιο. Αφού τον χτύπησαν και του έσκισαν τα ρούχα, του πήραν όσα χρήματα είχε στο παντελόνι του και μόνο όταν άκουσαν μια γυναίκα από μακριά να τους φωνάζει ότι έρχεται η Αστυνομία, έγιναν καπνός!

«Ολα αυτά μέρα – μεσημέρι, σε σημείο με κίνηση λόγω λειτουργίας της λαϊκής αγοράς. Με περικύκλωναν οι νεαροί και με βαρούσαν επί πέντε λεπτά. Είχα βάλει τα χέρια στο κεφάλι μου για να μη χτυπήσω χειρότερα. Εχω ταραχτεί πολύ με αυτό που συνέβη» περιέγραψε έντρομος ο Νίκος Στεφανόπουλος.

Στην συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρα, πολλοί πολίτες διστάζουν να κυκλοφορήσουν μόλις πέφτει το σκοτάδι. Σχεδόν ίδιο σκηνικό με συγκεκριμένη ομάδα ρομά που «συχνάζει» στην περιοχή της οδού Ευβοίας κοντά στα Ζαρουχλέϊκα.

Πηγή: flamis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις