Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Πάτρα: Λύθηκε το μυστήριο με την “εξαφάνιση” του Τομ Παπαδόπουλου – Τα νυχτοπερπατήματα του επιχειρηματία!

Πάτρα: Λύθηκε το μυστήριο με την “εξαφάνιση” του Τομ Παπαδόπουλου – Τα νυχτοπερπατήματα του επιχειρηματία!

Τον έψαχναν στη Θεσσαλονίκη αλλά εκείνος βρισκόταν στην Πάτρα. Ο Τομ Παπαδόπουλος είχε προγραμματίσει τις κινήσεις του…

Τον έψαχνε όλος ο Άρης και η Θεσσαλονίκη και εκείνος καλοπερνούσε στην Πάτρα! Ο λόγος για τον ομογενή επιχειρηματία Τομ Παπαδόπουλο, εκ των βασικών χορηγών του Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος επισκέφτηκε τη συμπρωτεύουσα για πρώτη φορά όπου τον υποδέχθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης και μαζί του ήταν ο άμεσος συνεργάτης του, Στάθης Καραντώνης.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος επαφών που αφορά το πλάνο του αμερικάνικου fund, το οποίο επενδύει στο ποδόσφαιρο μέσω Ακαδημιών, και ο κύριος Παπαδόπουλος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του Αρη με την Σπάρτη.

Την Κυριακή το πρωί κυκλοφόρησαν σενάρια σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης πως ο Τομ Παπαδόπουλος έφυγε από την Ελλάδα, αφού τον έψαχναν και δεν μπορούσαν να τον βρουν!

Στην Πάτρα ο Τομ Παπαδόπουλος

Όπως αποκαλύπτεται όμως ο Τομ Παπαδόπουλος ήταν στην Πάτρα μαζί με τον καλό του φίλο και συνεργάτη Αλέξανδρο Μπορνιβέλλι. Αμφότεροι διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Φιλαδέλφεια, όπου και δραστηριοποιούνται.

Οι δύο φίλοι όλη τη νύχτα του Σαββάτου ήταν στο Καζίνο στο Ρίο, όπου είδαν και τον τελικό του Super Bowl! Περίπου στις 05.00 το πρωί ώρα Ελλάδας έληξε το παχνίδι, η κούπα πήγε στην αγαπημένη τους Φιλαδέλφια, καθώς η Philadelphia Eagles νίκησε με 41-33 τους New England Patriots της Μασαχουσέτης.

Και φυσικά μετά από όλα αυτά δεν υπήρχε χρόνος να πάνε να δουν την Παναχαϊκή. Οι δύο φίλοι και επιχειρηματίες θα επιστρέψουν, σύντομα πίσω στη βάση τους στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ασχολούμενοι με την κοινοπραξία τους.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις