Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Λύθηκε το μυστήριο με την πτώση γυναίκας από μπαλκόνι

Πάτρα: Λύθηκε το μυστήριο με την πτώση γυναίκας από μπαλκόνι

Συναγερμός σήμανε σε μια γειτονιά της Πάτρα καθώς μια γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από μπαλκόνι του 3ου ορόφου. Η κινητοποίηση ήταν άμεση με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιος να έσπρωξε τη γυναίκα και στη συνέχεια να ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι. 

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ πως μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε γειτονιά της Πάτρας. Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που διαπίστωσαν απλά το θάνατό της.

Ωστόσο, γείτονες έκαναν λόγο για άτομο που βρισκόταν «ταμπουρωμένος» μέσα στην πολυκατοικία και πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο πτώμα της γυναίκας.

Μάλιστα, στο σημείο έφτασαν και δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος φορώντας αλεξίσφαιρα, καθώς υπήρχε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμη μια γυναικοκτονία. Λίγο αργότερα οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην πολυκατοικία και ερεύνησαν όλους τους ορόφους αλλά και παρακείμενα κτήρια χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα εκμεταλλευόμενη την απουσία της μητέρας και του αδερφού της έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Εικάζεται πως κρατούσε στα χέρια της τα τσιγάρα και τον αναπτήρα που βρέθηκαν δίπλα στη σωρό της…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις