Δευτέρα, 22 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Η μεγάλη ανατροπή στη σεξουαλική κακοποίηση κόρης από τον πατέρα της – Έμπλεξε η μητέρα της ανήλικης!

Πάτρα: Η μεγάλη ανατροπή στη σεξουαλική κακοποίηση κόρης από τον πατέρα της – Έμπλεξε η μητέρα της ανήλικης!

Η υπόθεση προκάλεσε αναστάτωση στην Πάτρα, που άρχισε να την παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον. Οι εξετάσεις και οι εκθέσεις ειδικών έριξαν φως και ξεδιάλυναν το θολό τοπίο στην υπόθεση θρίλερ…

Πανηγυρικά αθώος και μάλιστα με ψήφους 7-0 κηρύχθηκε πασίγνωστος επιχειρηματίας στην Πάτρα, ο οποίος είχε καταγγελθεί από την ίδια την εν διαστάσει σύζυγό του για ασέλγεια σε βάρος της τότε (το 2011) 3,5 ετών μεγαλύτερης κόρης τους.

Η κατηγορία ήταν ιδιαίτερα βαριά αφού ο Πατρινός επιχειρηματίας έφερε την «στάμπα» όλα αυτά τα χρόνια στον κοινωνικό του περίγυρο. Ο ίδιος ισχυριζόταν και μάλιστα «διερρήγνυε τα ιμάτιά του» πως όλα αυτά τα είχε μεθοδεύσει και κατασκευάσει η ίδια του η σύζυγος, σε μία προσπάθειά της να τον «τιμωρήσει» επειδή είχε φύγει από την συζυγική στέγη και φυσικά να του στερήσει την επικοινωνία με τα παιδιά!

Κάτι το οποίο πέτυχε, αφού ο άνθρωπος έχει να δει τις κόρες του πέντε χρόνια! Τότε το Δικαστήριο με προσωρινή διαταγή είχε αποφασίσει να του απαγορεύσει να πλησιάζει τα παιδιά του, λόγω της βαριάς κατηγορίας που είχε.

Είναι προφανές ότι μετά από τόσα χρόνια, η μεγάλη του κόρη (σήμερα κοντά στα 9) ελάχιστα θα τον θυμάται, ενώ η μικρή… ούτε καν θα τον γνωρίζει!

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον επιχειρηματία

Κι όμως αυτός ο πατέρας απεδείχθη πως δεν είχε κάνει το παραμικρό! Είναι χαρακτηριστικό πως και η Εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική. Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πύργου παρουσιάστηκαν τα εξής στοιχεία:

Έκθεση ψυχιάτρου από τον οποίον εξετάστηκε ο κατηγορούμενος και η οποία τον έκρινε απόλυτα φυσιολογικό άνθρωπο χωρίς την παραμικρή ένδειξη «ανωμαλίας» πόσο μάλλον παιδεραστίας σε βάρος του ιδίου του παιδιού του.

Έκθεση παιδοψυχιάτρου η οποία αποδείκνυε πως το παιδί δεν είχε υποστεί την παραμικρή κακοποίηση. Έκθεση ιατροδικαστή η οποία αποδείκνυε πως το κοριτσάκι δεν είχε «αγγιχθεί» από κανέναν.

Η πλευρά της εν διαστάσει συζύγου επέμενε στις αρχικές καταγγελίες για παιδεραστία και ασέλγεια και κακοποίηση της κόρης τους, όμως οι ισχυρισμοί της γυναίκας απερρίφθησαν ομόφωνα ως απαράδεκτοι και αστήρικτοι.

Πλέον ο επιχειρηματίας είναι πολύ πιθανό να κινηθεί νομικά εναντίον της. Η υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, με τον πατέρα να αισθάνεται πλέον δικαιωμένος.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις