Τοπικά Νέα

Πάτρα: Μεταφέρουν αίμα με… ταξί! Οι αλλαγές που έφερε η διαθεσιμότητα

Στην Πάτρα, η απόφαση να τεθούν σε διαθεσιμότητα όλοι οι οδηγοί, οι οποίοι υπηρετούσαν στα νοσοκομεία της περιοχής, έφερε μεγάλη αναστάστωση.

Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimew, 25 άτομα με αναπηρία τα οποία καθημερινά παραλαμβάνονται από τα σπίτια τους με αυτοκίνητο του νοσοκομείου Ρίου για να πάνε στην αποκατάσταση
παραμένουν πλέον «κλειδωμένα» στα σπίτια τους καθώς λόγω έλλειψης οδηγού δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς τους και επιστροφής στα σπίτια τους.

Ο αντιπρόεδρος της περιφερειακής ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίας Αντ. Χαροκόπος, μιλώντας στο patrastimes.gr τόνισε πως παρά τα σχετικά διαβήματα μέχρι στιγμής η πολιτεία κωφεύει και δεν έχει καν μπει στον κόπο ν’ απαντήσει για το τι θα πράξει.

Στο μεταξύ στα Νοσοκομεία Ρίου, Αγ. Ανδρέα, Θώρακος και Καραμανδάνειο δεν υπάρχει τρόπος αποστολής αίματος αλλά και προμήθειας άλλων υλικών τα οποία χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση για την κάλυψη αναγκών από τις κλινικές τους.

Αποκορύφωμα των όσων συμβαίνουν η μεταφορά με ταξί – πριν από ένα εικοσιτετράωρο – συνοδεία τραυματιοφορέα, αίματος από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων στο ΓΚΝ Άγιος Ανδρέας της Πάτρας!

Διαβάστε ακόμα:

Φτιάχνουν πλωτή σημαδούρα στην Ύδρα για να προσεγγίζουν κρουαζιερόπλοια

Η “ξεχασμένη” μετά τη δεκαετία του ΄90 φυματίωση επανεμφανίζεται απειλητικά στην Ελλάδα

Κομοτηνή: Ο παππούς έκρυβε… μαχαίρια και σιδερογροθιές!

Από την υπόθεση Άλεξ στα σημερινά “σπίτια” της Βέροιας και της Βεργίνας για παιδιά που βιώνουν την παραμέληση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα