Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Μια κρεμάλα με φωτογραφίες ανηλίκων και ένα τάπερ με σφαίρα πίσω από τη δολοφονία στο φανοποιείο!

Πάτρα: Μια κρεμάλα με φωτογραφίες ανηλίκων και ένα τάπερ με σφαίρα πίσω από τη δολοφονία στο φανοποιείο!

Συγκλονίζει την Πάτρα το στυγερό έγκλημα μέσα σε φανοποιείο αυτοκινήτων. “Ήμουν σε άμυνα” δηλώνει ο ιδιοκτήτης, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε έναν 40χρονο άντρα…

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 41χρονος που κατηγορείται οτι πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο γείτονά του στο Νέο Σούλι της Πάτρας, μέσα στο φανοποιείο που διατηρεί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου, αναμένεται να βασιστεί σε μια σειρά από γεγονότα και δικαστικές αποφάσεις, βάσει των οποίων υπήρχε ένα διαταραγμένο περιβάλλον μεταξύ του θύματος και της οικογένειας του δράστη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, αναμένεται να υποστηρίζει στον Εισαγγελέα, ήταν υπήρχε χρόνια διαμάχη μεταξύ της οικογένειάς του και του 40χρονου. Σε ανύποπτο χρόνο, το θύμα, φέρεται να είχε τοποθετήσει στην αποθήκη – ιδιοκτησίας του δράστη – μια κρεμάλα και φωτογραφίες ανηλίκων (ο δράστης έχει δύο παιδιά ανήλικα) με μαχαίρια, καθώς επίσης και ένα τάπερ που περιείχε μια σφαίρα.

Για όλα αυτά τα περιστατικά, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του δράστη, είχαν ενημερωθεί οι Αρχές, από τις οποίες η οικογένεια είχε ζητήσει αστυνομική κάλυψη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα με καραμπίνα και ένα κλαδευτήρι στα χέρια κατάφερε να μπει παράνομα στο χώρο του συνεργείου τα ξημερώματα. Κατά την είσοδο του ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης που διαμένει μόλις λίγα μέτρα μακριά με την οικογένεια του να ανησυχήσει και να πάρει την δική του καραμπίνα και να τρέξει ως εκεί προκειμένου να δει τι είχε συμβεί.

Μόλις έφτασε αντίκρισε τον 40χρονο. Τα πνεύματα δεν άργησαν να ανάψουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι πυροβολισμοί αρχικά για εκφοβισμό. Το τι πραγματικά συνέβη την ώρα του τραγικού τραυματισμού του 40χρονου, ο οποίος ξεψύχησε μόλις λίγα μέτρα έξω από το φανοποιείο, θα το δείξουν οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι δυο άνδρες είχαν μια πολύ άσκημη σχέση μεταξύ τους κάτι που ήταν γνωστό σχεδόν σε όλο το Άνω Σούλι. “Υπήρχαν αντιδικίες από παλιά μεταξύ τους. Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου τον θεωρούσε υπεύθυνο για την φωτιά που είχε μπει στο μαγαζί του πριν από λίγους μήνες, αλλά και για διάφορες άλλες κακόβουλε ενέργειες εναντίον. Δυστυχώς όσοι γνωρίζαμε περιμέναμε πως δεν θα είχε καλό τέλος όλη αυτή η ιστορία” αναφέρει ο κάτοικος στο Άνω Σούλι Πάτρας και προσθέτει

“Ο ιδιοκτήτης είναι ένας φιλικός και συζητήσιμος άνθρωπος όσο τον γνωρίζω. Θεωρώ πως κάτι έγινε που ήταν ουσιαστικά και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Υπήρχαν πολλά θέματα, χρόνια μεταξύ τους, ο ιδιοκτήτης
θεωρούσε πως το θύμα έκανε κακόβουλες ενέργειες εναντίον εκείνου και του μαγαζιού, όπως να του πετούσε πέτρες και τέτοια. Σε ότι έχει σχέση με το θύμα η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα ήταν περίεργος και κλειστός ως χαρακτήρας. Δεν έκανε παρέες και αν και εδώ είμαστε μια μικρή κοινωνία, ωστόσο δεν τον γνωρίζαμε”.

Πηγή: tempo24

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις