Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Νέο διπλό “χτύπημα” από τον σεσημασμένο εμπρηστή – Έκαψε δύο μηχανάκια και ένα φορτηγό [pics]

Πάτρα: Νέο διπλό “χτύπημα” από τον σεσημασμένο εμπρηστή – Έκαψε δύο μηχανάκια και ένα φορτηγό [pics]

Άλλο ένα “χτύπημα”, αυτή τη φορά διπλό, σημειώθηκε στην Πάτρα από τον εμπρηστή που τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει πολλές καταστροφές. “Θύματα” αυτή τη φορά ήταν δύο μηχανές και ένα επαγγελματικό φορτηγό.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το πρώτο “χτύπημα” σημειώθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα σε σταθμευμένο επαγγελματικό φορτηγάκι στην οδό Ικάρων 24 . Στις 4 τα ξημερώματα χτύπησε εκ νέου βάζοντας φωτιά σε 2 μηχανές οι οποίες, ήταν παρκαρισμένες σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Κορίνθου και Ιεροθέου.

Επιτόπου έσπευσαν και στις 2 περιπτώσεις 2 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 5 άντρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης όταν επιχείρησε να κάψει το φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ικάρων κοντά στα Ταμπάχανα, έγινε αντιληπτός απ;o νεαρούς που ήταν στο σημείο οι οποίοι τον καταδίωξαν αλλά κατόρθωσε να τους διαφύγει. Ωστόσο οι μάρτυρες του περιστατικού είδαν τα χαρακτηριστικά του εμπρηστή τα οποία περιέγραψαν στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

Δείτε το βίντεο του patrastv.gr

Την Τετάρτη (09.08.2017) είχε γίνει γνωστό ότι συνελήφθη ένας νεαρός για τους εμπρησμούς, ωστόσο όπως φαίνεται δεν ήταν εκείνος (ή μόνον εκείνος) πίσω από τις επιθέσεις, αφού αυτές συνεχίζονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις