Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Νύχτα θρίλερ για νεαρή γυναίκα – Η καταγγελία για βιασμό και το ψαλίδι

Πάτρα: Νύχτα θρίλερ για νεαρή γυναίκα – Η καταγγελία για βιασμό και το ψαλίδι

Η νεαρή γυναίκα είχε βρεθεί ανήμερα Χριστουγέννων στην άκρη της εθνικής οδού Πατρών- Αθηνών, χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι της. Τι αναφέρει στην καταγγελία της.

Νέα διάσταση έλαβε το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα, με θύμα μια νεαρή γυναίκα. Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop.gr βρέθηκε στην άκρη της εθνικής οδού Πατρών- Αθηνών, στο ύψος του Δρεπάνου, χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι της!

Η άτυχη γυναίκα ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της. Σύμφωνα μάλιστα, με την αστυνομία, η γυναίκα κατήγγειλε τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, ότι την τραυμάτισε με ψαλίδι αλλά και ότι την είχε βιάσει.

Ο 39χρονος άνδρας συνελήφθη το βράδυ των Χριστουγέννων στην Πάτρα, καθώς μετά από την καταγγελία, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η παθούσα διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ επιπλέον παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών η ιατροδικαστική της εξέταση, ενώ η άτυχη γυναίκα έχει πάρει ήδη εξιτήριο, καθώς ο τραυματισμός της δεν ήταν σοβαρός.

Πηγή: pelop.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις