Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ήταν σκέτη μαφία – Έπαθαν πλάκα οι υπόλοιποι ένοικοι!

Πάτρα: Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ήταν σκέτη μαφία – Έπαθαν πλάκα οι υπόλοιποι ένοικοι!

Ανέλαβε διαχειριστής και παρέμεινε σε αυτή τη θέση για 10 ολόκληρα χρόνια. Κανείς από τους ενοίκους δεν φανταζόταν τα όσα έμελλε να αποκαλυφθούν…

Στο εδώλιο πρώην διαχειριστής πολυκατοικίας της Πάτρας ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση και μάλιστα πάνω από 50.000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας έχουν στραφεί ενάντια στον πρώην διαχειριστή και επίσης ιδιοκτήτη ο οποίος είχε αναλάβει την διαχείριση από το 20ο1 έως και το 2011.

Ολα πήγαιναν καλά όταν μετά από 10 χρόνια εμφανίστηκε εκπρόσωπος συνεργείου καθαριότητας ο οποίος ζήτησε να πληρωθεί με ποσό άνω των 1.500 ευρώ για υπηρεσίες που προσέφερε επί μήνες. Τότε μπήκαν ψύλλοι στον κορφο των ιδιοκτητών. Και τελικά ανακάλυψαν πως στο ταμείο της πολυκατοικίας υπήρχε έλλειμμα που είχε φθάσει κοντά στις 60.000 ευρώ.

Η υπόθεση έφθασε στα αστικά δικαστήρια όπου ο πρώην διαχιεριστής αποδέχθηκε την ευθύνη του αλλά για υπεξαίρεση 40.000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες του δέσμευσαν το διαμέρισμα με προσημείωση, όμως τον έσυραν και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης.

Ετσι κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Η υπεράσπισή του ισχυρίστηκε πως ο κατηγορούμενος λόγω ηλικίας έχει υποστεί άνοια, ενώ οι κατήγοροί του έλεγαν πως χαίρει άκρας υγείας.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, η έδρα όμως ζήτησε πραγματογνωμοσύνη. Το ποσό φαίνεται μεγάλο, όμως στο ταμείο της πολυκατοικίας έπρεπε να μπαίνουν και έσοδα απο ένα διαμέρισμα που νοικιάζεται. Και αυτά τα χρήματα… έχουν εξαφανισθεί!

Πηγή: dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις