Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: «Ο Λαλιώτης τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα» – Αντιδράσεις μετά τον άγριο ξυλοδαρμό

Πάτρα: «Ο Λαλιώτης τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα» – Αντιδράσεις μετά τον άγριο ξυλοδαρμό

O Τάκης Λαλιώτης, πρώην περιφερειακός σύμβουλος στην Πάτρα, παραμένει σε νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Οι αντιδράσεις συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Λαλιώτης, μετά το αιματηρό επεισόδιο που είχε την προηγούμενη εβδομάδα έξω από τον στάβλο του στη Χαλανδρίτσα, με πρόσωπα του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος. Σε επίστολή προς την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, ο δικηγόρος Χρήστος Τσόλας αναφέρεται στο γεγονός ενώ τονίζει πως το επεισόδιο προκάλεσε ο κ. Λαλιώτης οι φωτογραφίες του οποίου σοκάρουν.

«Εκπλήσσομαι για το γεγονός ότι η εφημερίδα σας κάλυπτε και καλύπτει μονόπλευρα την υπόθεση του επεισοδίου Παναγιώτη Λαλιώτη με τον εντολέα μου πρώτο ξάδελφό του. Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ουδέποτε ζητήθηκε η άποψη της δικής μας πλευράς, όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία. Οφείλω διά μιάς να σας πω ότι κατά τη δική μας άποψη ο κ. Παναγιώτης Λαλιώτης ήταν αυτός που δημιούργησε το επεισόδιο κατεβάζοντας το παντελόνι του και επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Η ενεργοποίηση δε της παλιάς αντιδικίας έγινε διότι ο κ. Παναγιώτης Λαλιώτης είχε πετάξει δίπλα στο σπίτι μας νεκρές αγελάδες, οι οποίες αποσυντίθεντο καθώς και βουνά κοπριάς δίπλα στη μάντρα μας, κατά παράβαση κάθε υγειονομικού κανόνα. Τα ανωτέρω έχουν βεβαιωθεί από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και έχει οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Περαιτέρω ενεργοποιήθηκε διότι ο κ. Παναγιώτης Λαλιώτης προσπαθούσε να μετατοπίσει τον αγροτικό δρόμο, κάτι που απετράπη κατόπιν δικής μας καταγγελίας και των λοιπών περίοικων με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου. Σε βάρος δε του κ. Τάκη Λαλιώτη και λόγω προηγούμενου σε βάρος μας επεισοδίου είχε κατατεθεί από τους εντολείς μου αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων και είχε μάλιστα χορηγηθεί προσωρινή διαταγή.

Σε βάρος του κ. Τάκη Λαλιώτη εκκρεμούν μηνύσεις για το συγκεκριμένο επεισόδιο και δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία λόγω της νοσηλείας του. Κλείνω με ένα ερώτημα: Οι εντολείς μου πριν το επεισόδιο κάλεσαν επανειλημμένα την Αστυνομία να προσέλθει στο σημείο. Ο κ. Τάκης Λαλιώτης την κάλεσε;»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις