Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Ο Νικολόπουλος θέλει να χτίσει ουρανοξύστη – Το σχέδιο του υποψήφιου δημάρχου!

Πάτρα: Ο Νικολόπουλος θέλει να χτίσει ουρανοξύστη – Το σχέδιο του υποψήφιου δημάρχου!

Ακούγεται υπερβολικό, ωστόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος, θέλει να χτίσει ουρανοξύστη στην θέση του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου…

Ακούγεται υπερβολικό, ωστόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος, θέλει να χτίσει ουρανοξύστη στην θέση του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου!

Το σχέδιο αυτό μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης, σημειώνοντας πως διαφωνεί πλήρως με την δημιουργία στον χώρο Διοικητηρίου, όπως έχει σχεδιάσει και αποφασίσει από κοινού ο Δήμος Πατρέων και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως οι κύριοι Πελετίδης και Κατσιφάρας έχουν συμφωνήσει προ καιρού για την κατασκευή στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου, Διοικητηρίου και πολυχώρου με μουσείο, σχολείο κ.α.

Ο Νίκος Νικολόπουλος , ωστόσο, ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί εκεί να γίνει άλλο ένα δημόσιο κτίριο και στην θέση του να ανεγερθεί ουρανοξύστης που θα αποτελέσει και τουριστικό αξιοθέατο!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν γνωστοποίησε εάν έχει και σχέδια στα χέρια του για ένα τέτοιο εγχείρημα, ή αν αποτελεί απλά ένα μεγαλεπήβολο μελλοντικό όνειρο, ή ίσως θέλησε να προκαλέσει εντυπώσεις με μια ανάλογη εξαγγελία!

Πηγή: tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις