Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Ο ωμός εκβιασμός σε υπάλληλο κρεοπωλείου και η αλήθεια που έφερε συλλήψεις

Πάτρα: Ο ωμός εκβιασμός σε υπάλληλο κρεοπωλείου και η αλήθεια που έφερε συλλήψεις

Ο εκβιασμός είχε ως δράστες εκείνους που υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν στην Πάτρα και να δώσουν λύση σε μια σειρά από αδιέξοδα που δοκίμαζαν τις αντοχές του…

Χωρίς να το καταλάβει έκανε «συμφωνία» με άτομα της νύχτας, που υποσχέθηκαν να παίξουν ρόλο διαμεσολαβητών με τους γονείς της κοπέλας του, για να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, στην Πάτρα. Εκείνοι όμως δεν σταματούσαν να ζητούν οικονομικά ανταλλάγματα. Ο εκβιασμός είχε μόλις ξεκινήσει. Απελπισμένος απευθύνθηκε στην αστυνομία και στην τελευταία συνάντηση του νεαρού με τους εκβιαστές του, ήταν παρόντες και αστυνομικοί. Μόλις εκείνοι έπιασαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, έγιναν συλλήψεις.

Αναζητούσε τρόπο στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τις απειλές που φέρεται πως δεχόταν από την οικογένεια της κοπέλας που διατηρούσε δεσμό και τελικά έπεσε θύμα εκβίασης από τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν, αναλαμβάνοντας τον ρόλο των «διαμεσολαβητών».

Ο λόγος για 30χρονο Πατρινό, που σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι δυο νεαροί επίσης από την Πάτρα, που κατα πληροφορίες δραστηριοποιούνται στη «νύχτα» με το πρόσχημα της διευθέτησης του ζητήματος που τον απασχολούσε, σε τακτικά χρονικά διαστήματα του ζητούσαν διάφορα χρηματικά ποσά, αποσπώντας του συνολικά 400 ευρώ.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται έφτασαν στο σημείο να εξαπολύσουν εναντίον του απειλές, όταν εκείνος αρνήθηκε να τους «χρηματοδοτεί». Οι δυο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», συνελήφθησαν τη Δευτέρα 24/04/2023, για εκβίαση και απειλή και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Σήμερα, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, αναμένεται να μεταφερθούν για τα περαιτέρω στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πληροφορίες: pelop.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις