Site icon NewsIT

Πάτρα: Ο Τσίπρας, ο Κόκκαλης και τα λουλούδια – Ο φανατικός οπαδός που κέντρισε τα βλέμματα όλων [pics]

21.04.2019 | 12:12

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην Πάτρα και οι φωτογράφοι "έπιασαν" χαρακτηριστικά στιγμιότυπα. Ξανά στο βήμα ένα μικρό κοριτσάκι δίπλα στον πρωθυπουργό...

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε χθες βράδυ στο κλειστό του Απόλλωνα, όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με μαγνητικές πύλες στην είσοδο του γηπέδου. Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.00, όμως ο πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα λίγο μετά τις 20.00, αφού στελέχη και οπαδοί είχαν πάρει τις θέσεις τους.

Για ακόμα μία φορά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε την ομιλία του, με ένα μικρό κοριτσάκι να ανεβαίνει και να του δίνει λουλούδια. Λουλούδια έλαβε ο πρωθυπουργός και λίγο αργότερα από στελέχη του κόμματος, που τον πλησίασαν στη θέση που καθόταν.

Από τους πρώτους που κατάφεραν να μπουν στο κλειστό του Απόλλωνα, ήταν ένας φανατικός οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ. Με σημαία του κόμματος ανά χείρας ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητος από οπερατέρ και φωτογράφους.

Από τους τελευταίους που μπήκαν στην αίθουσα ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Ραλία Χριστίδου. Ο κύριος Κόκκαλης αγκάλιασε τον πρωθυπουργό, με το σχετικό στιγμιότυπο να απαθανατίζεται…

Τσίπρας στην Πάτρα: Τα στιγμιότυπα πίσω από την ομιλία

Επίθεση σε ΝΔ και Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας ότι «ΝΔ και ΚΙΝΑΛ δε ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για να επιστρέψουν αυτοί στην εξουσία, αλλά ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για συγκυβερνήσουν με τον κ. Μαρινάκη».

Επίσης, ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι «το μήνυμα που παίρνουμε τούτες τις μέρες που ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα για τις Ευρωπαϊκές εκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα που παίρνουμε από τους απλούς και καθημερινούς πολίτες είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει καμία διάθεση να γυρίσουμε πίσω ποτέ ξανά στην Ελλάδα της χρεοκοπίας, της λεηλασίας, της μιζέριας των μνημονίων και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».

Πηγή Φωτό: intime, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version