Τοπικά Νέα

Πάτρα: ”Ο Βαρουφάκης είναι ψυχάκιας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ακούει φωνές σαν την Ζαν Ντ’ Αρκ”!

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον βουλευτή Ιάσωνα Φωτήλα, που παραχώρησε μια συνέντευξη που προκαλεί συζητήσεις...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Aχαιός βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Ιάσονας Φωτήλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ”SUPER B” , για τον Γιάνη Βαρουφάκη και την Πρόεδρο της Βουλής.

Αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών τον χαρακτήρισε «ψυχάκια», για όλα όσα σχεδίαζε και βλέπουν σιγά-σιγά το φως και μάλιστα δήλωσε πως θα πρέπει να εξεταστεί εάν πρέπει το θέμα του μυστικού σχεδιασμού που έκανε να φθάσει μέχρι τον Εισαγγελέα.

Όμως σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ιάσονας Φωτήλας και κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου (για μια ακόμη φορά, καθώς έχει και στο παρελθόν μιλήσει εναντίον της), σημειώνοντας πως έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικά ανάφερε: Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με την Πρόεδρο της Βουλής μοιάζει σαν την Ζαν Ντ’ Αρκ που άκουγε φωνές»!

Πηγή: tempo24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα