Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Οδύνη για τη γλυκιά Χρυσούλα – Αναπάντεχος θάνατος μπροστά στην κουμπάρα της [pic, vid]

Πάτρα: Οδύνη για τη γλυκιά Χρυσούλα – Αναπάντεχος θάνατος μπροστά στην κουμπάρα της [pic, vid]

Η Χρυσούλα Σπαγαδώρου άφησε την τελευταία της πνοή στην Αθήνα, που ζούσε με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους. Δάκρυα στην Πάτρα, από όπου καταγόταν…

Θλίψη στην Πάτρα για την Χρυσούλα Σπαγαδώρου που πέθανε στην Αθήνα, όπου διέμενε με την οικογένειά της. Η γυναίκα από το Ζαβλάνι περπατούσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (13-02-2018) με την κουμπάρα της σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο οδηγός της μηχανής εξαφανίστηκε από τον τόπο του συμβάντος. Η 44χρονη μητέρα δυο μικρών παιδιών έφυγε από τη ζωή μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στον Ευαγγελισμό χθες το μεσημέρι.

Η 44χρονη διέμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα δύο τους μικρά παιδιά, Σοφία και Βασιλική. Ο σύζυγός της Ανδρέας Αρχοντάκης ο οποίος υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία είναι επίσης Πατρινός.

Η Χρυσούλα είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ζαβλάνι. Η αδελφή της είναι η σύζυγος του Πατρινού Διεθνούς διαιτητή μπάσκετ Χρήστου Χριστοδούλου.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Κανείς από τους συγγενείς και τους φίλους της άτυχης Χρυσούλας, δεν μπορεί να πιστέψει το αναπάντεχο κακό.

Η μοιραία παράσυρση έγινε έξω από κινηματογράφο της Αθήνας και η Χρυσούλα Σπαγαδώρου σωριάστηκε στο δρόμο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Δάκρυα στην Πάτρα για τη Χρυσούλα Σπαγαδώρου

Η μεγάλη απόφαση του συζύγου της

Στον Ευαγγελισμό, εγκεφαλικά νεκρή παραμένει από την Τρίτη η 44χρονη Πατρινή Χρυσούλα Σπαγαδώρου Αρχοντάκη μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισίας, όταν την παρέσυρε και την χτύπησε ένα μηχανάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν χτύπησε πουθενά αλλού κι έτσι ο σύζυγος της και οι συγγενείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

Αυτή τη στιγμή την κρατούν με μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης των ζωτικών οργάνων.

Πηγή: dete.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις