Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πάτρα: Οι εξωσχολικοί στα κεραμίδια και οι γονείς στα κάγκελα – Αίτημα για ιδιωτική φύλαξη του σχολείου

Πάτρα: Οι εξωσχολικοί στα κεραμίδια και οι γονείς στα κάγκελα – Αίτημα για ιδιωτική φύλαξη του σχολείου

Απίστευτες εικόνες και καταστάσεις στην Πάτρα, με την έξαρση της βίας σε σχολεία να προβληματίζει. Ανάστατοι οι γονείς…

Την απόγνωσή τους για τη δράση εξωσχολικών στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Δεμενίκων εξέφρασαν χθες (08-12-2021) γονείς και σύλλογοι της περιοχής, μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο σχολικό συγκρότημα.

Μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή σύσκεψη στο σχολείο, άγνωστοι οι οποίοι φέρεται να συμμετέχουν στους βανδαλισμούς, επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο του Τοπικού Συλλόγου επιχειρώντας τον εκφοβισμό του και ευτυχώς το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις μετά την παρέμβαση τυων ψυχραιμότερων.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχε και εκπρόσωπος του Δήμου ζητήθηκε η μόνιμη τοποθέτηση φύλακα στο σχολείο, αλλά το αίτημα αρχικά προσέκρουσε στην έλλειψη προσωπικού, χωρίς ωστόσο να απορριφθεί και θα διαβιβαστεί αρμοδίως.

Ωστόσο υπήρξαν και παριστάμενοι οι οποίοι ζήτησαν να υπάρξει ιδιωτική ασφάλεια το κόστος της οποίας θα αναλάβουν κάτοικοι και τοπικοί φορείς. Να σημειωθεί πως για τα περιστατικά των βανδαλισμών, έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομία. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν άμεσα.

Πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του tempo24 «έπιασε» δύο εξωσχολικούς να μπουκάρουν στο σχολείο, σκαρφαλώνοντας και ακροβατώντας κυριολεκτικά στη στέγη του κτιρίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις