Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Οι φωνές της ευτυχίας – Κέρδισε αναπάντεχα 100.000 ευρώ και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του [pic]

Πάτρα: Οι φωνές της ευτυχίας – Κέρδισε αναπάντεχα 100.000 ευρώ και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του [pic]

Η επίμαχη φωτογραφία από την Πάτρα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τα φετινά Χριστούγεννα τον βρίσκουν πλουσιότερο και οι πανηγυρισμοί μπροστά στον κόσμο, ήρθαν δικαιολογημένα…

Τύχη βουνό είχε Πατρινός ο οποίος ξύνοντας ένας δελτίο αξίας δύο ευρώ, κατάφερε να κερδίσει 100.000 ευρώ. Το Σκράτς που άλλαξε τη ζωή του, το έπαιξε στο πρακτορείο «Η στάση της τύχης» ιδιοκτησίας Κώστα Στασινού στα πρώην Carrefour, με τον Πατρινό να φεύγει περιχαρής φωνάζοντας από τη χαρά του για το αναπάντεχο γεγονός που του… ζέστανε την τσέπη ενόψει Χριστουγέννων.

Ο αριθμός 16 έγινε λογικά ο τυχερός του. Τον βρήκε αμέσως και από κάτω είδε το ποσό που του επιτρέπει να κάνει όνειρα, χωρίς τα άγχη της οικονομικής κρίσης.

Το τυχερό Σκράτς στην Πάτρα

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Πρόσφατα προστέθηκαν δύο νέα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια: Το «Δώρο Χριστουγέννων», αξίας 2 ευρώ, που επανακυκλοφορεί με κέρδη έως και 50.000 ευρώ και το «Bonus Χριστουγέννων», αξίας 5 ευρώ, με κέρδη έως και 250.000 ευρώ. Από την ημέρα κυκλοφορίας τους, τα δύο νέα παιχνίδια έχουν μοιράσει 2.656.347 ευρώ σε κέρδη.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις