Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού ότι κάτι περίεργο συνέβαινε

Πάτρα: Οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού ότι κάτι περίεργο συνέβαινε

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις την υπόθεση με τα νεκρά κορίτσια της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πάτρας στο οποίο νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα ειδοποίησαν το Χαμόγελο του Παιδιού μετά την πρώτη ανακοπή που έπαθε η 9χρονη.  

Οι γιατροί λοιπόν όταν είχαν πια φύγει τα δύο παιδιά της οικογένειας και μπήκε στο νοσοκομείο του Ρίου η Τζωρτζίνα έχοντας πάθει ανακοπή που την άφησε τετραπληγική άρχισαν να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Συγκεκριμένα απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού λέγοντας ότι έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση. Το Χαμόγελο του Παιδιού με τη σειρά του τους είπε να απευθυνθούν στην εισαγγελία για το συγκεκριμένο θέμα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες που τα παιδιά τους είναι στην εντατική, ωστόσο δεν ζητήθηκε κάποια τέτοια βοήθεια. 

Η επικοινωνία των γιατρών με το Χαμόγελο του Παιδιού έγινε τον Απρίλιο του 2021. Την είδηση επιβεβαίωσε και η Μαίρη Μαρκάτη ψυχολόγος του Χαμόγελο του Παιδιού μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

 

Έδειχνε ψύχραιμη σε σημείο αδιαφορίας 

Tην ίδια ώρα έχει ανοίξει ο κύκλος καταθέσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Εχουν δώσει καταθέσεις 8 γιατροί και τέσσερις νοσηλεύτριες από το νοσοκομείο Παίδων, εκεί όπου άφησε την τελευταία της πνοή η 9χρονη, καθώς από την Πάτρα είχε μεταφερθεί στην Αθήνα.

Ολες οι καταθέσεις δείχνουν να συμφωνούν σε ένα πράγμα. Όλο το διάστημα που ήταν στο Παίδων η μητέρα έδειχνε πάρα πολύ ψύχραιμη σε σημείο αδιαφορίας. Ακόμα και την τελευταία μέρα που είδε την νοσηλεύτρια και της είπε ότι κάτι δεν πάει καλά με την η Τζωρτζίνα μιλούσε κάτω από τη μάσκα χαμηλόφωνα και ψύχραιμα. 

Στην τελική ευθεία στο μεταξύ μπαίνει και η υπόθεση με τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία είναι το πνευμονικό οίδημα. Το θέμα είναι τι προκάλεσε αυτό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις