Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Οι καθαρίστριες που έγιναν τηλεφωνήτριες – Ο θαυμαστός κόσμος του ελληνικού δημοσίου!

Πάτρα: Οι καθαρίστριες που έγιναν τηλεφωνήτριες – Ο θαυμαστός κόσμος του ελληνικού δημοσίου!

Οι προσλήψεις προχώρησαν και στη συνέχεια άρχισαν οι καταγγελίες. Όλα αυτά σε νοσοκομείο της Πάτρας…

Όπως δηλώνουν παλιοί συνδικαλιστές και γνωρίζοντες αρκετά καλά τις εσωτερικές διαδικασίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, το τελευταίο χρονικό διάστημα «μπάζουν κόσμο και από τα παράθυρα».

Με την τελευταία προκήρυξη, προσελήφθησαν 122 άτομα κατηγορίας Υ.Ε. κλάδου Προσωπικού Καθαριότητας για να καλύψουν τον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ομως σε κάποιους φαίνεται να μην «καίγεται καρφάκι» και βρήκαν τρόπο να βολέψουν «ημετέρους» και δια της πλαγίας να τοποθετήσουν άτομα σε άλλα πιο αναβαθμισμένα πόστα.

Άτομα τα οποία προσελήφθησαν σχετικά πρόσφατα μετακινήθηκαν σχεδόν άμεσα από την καθαριότητα στο τηλεφωνικό κέντρο του ΠΓΝΠ ως τηλεφωνήτριες (;) με αποτέλεσμα να λείπουν από τα πόστα τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Κόσμος” η εντολή για αυτές τις μετακινήσεις δεν είναι ακόμα γνωστό αν δόθηκε «άνωθεν» ή αν υπήρξε ενδονοσοκομειακή «συνεννόηση».

Οι «κακές οι γλώσσες» επιρρίπτουν ευθύνες στο τμήμα επιστασίας. Όπως και να χει το πράγμα η υπόθεση χρήζει περεταίρω διερεύνηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις