Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πάτρα: Οι τελευταίες στιγμές της μητέρας με τα παιδιά της και τα ερωτήματα

Πάτρα: Οι τελευταίες στιγμές της μητέρας με τα παιδιά της και τα ερωτήματα

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από όσα συνέβησαν κατά τις τελευταίες στιγμές των παιδιών στην Πάτρα, έχοντας στο πλευρό τους τη μητέρα τους, παρουσίασε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, παραθέτοντας όσα έχει δηλώσει η ίδια η 33χρονη. 

Το πρώτο παιδί της οικογένειας που πέθανε ήταν η 3χρονη Μαλένα. Σύμφωνα με τις περιγραφές της μητέρας της, που ήταν μαζί της στο θάλαμο του νοσοκομείου, όταν έτρεξε να φωνάξει τους γιατρούς, άφησε το πανάκι του παιδιού στα πόδια του. Ωστόσο, όταν επέστρεψε με τους γιατρούς, η ίδια ανέφερε ότι η Μαλένα κρατούσε στα χέρια της το πανάκι της. 

Το δεύτερο παιδί που έφυγε από τη ζωή ήταν η Ίριδα. Βρέθηκε νεκρή στην κούνια της σε ηλικία μόλις έξι μηνών από την θεία της και αδερφή της μητέρας. Ωστόσο, καμία από τις δύο γυναίκες δεν πρόσεξε ότι το πανάκι του παιδιού είχε αίμα…

Η 9χρονη Τζωρτζίνα, ήταν το τελευταίο παιδί της οικογένειας που πέθανε. Η μητέρα υποστήριξε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με μία φίλη της όταν διαπίστωσε ότι το μηχάνημα είχε χαλάσει…

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής “Tlive” και ακούστε όσα είπε η φίλη της μητέρας για εκείνο το τηλεφώνημα

Τα κοινά ευρήματα παραπέμπουν σε ασφυξία

Την ίδια ώρα υπάρχουν κάποια στοιχεία που είναι κοινά τόσο στη Μαλένα όσο και στην Ιριδα και τα οποία διερευνώνται. Αυτά είναι η κυάνωση χείλη και στα νύχια των χεριών, το πνευμονικό οίδημα, πνευμονική συμφόρηση, έκζεμα στο πρόσωπο και πανάκια στον ύπνο. Κάποια από αυτά τα στοιχεία παραπέμπουν σε ασφυξία.

Στη Μαλένα υπάρχει και εκφύλιση των υπατικών κυττάρων το οποίο επίσης μπορεί να προκληθεί από παρατεταμένη ασφυξία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Άννα Ράζου περιμένουν παράλληλα και τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας προκειμένου να δουν τι μπορεί να συνδέει τους τρεις θανάτους των παιδιών.

Γίνεται αξιολόγηση όλων των στοιχείων από την αρχή και θέλει προσεκτική μελέτη να δουν αν τα κοινά στοιχεία είναι και για τα τρία παιδιά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις